По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

SIA alga valdes loceklim Uz tēmu sarakstu

SIA alga valdes loceklim
Sveiki!
Lūdzu Jūs pakonsultēt sekojošā situācijā:
Ir vairākus gadus reģistrēts SIA, kurā pēdējos gados nekāda darbība nenotika, visas atskaites notas pa nullēm, protams, arī alga netika izmaksāta.
Decembra beigās SIA tika atvērts konts, valdes loceklis ieguldīja savu naudu izejvielām. Nauda pagaidām apgrozās maz un lēnām un uz šo brīdi ir tā, ka SIA vēl nevar samaksāt valdes loceklim pat minimālo algu par decembri. Pēc likuma sanāk, ka jāmaksā, savādāk nemaz nemaksātu. Jautājumi radās šādi:
1) vai varu izrēķināt proporcionāli no tiešām "īstā" brīža, kad SIA sāka "aktīvi" darboties un maksāt par to periodu, respektīvi minimālo algu par aptuveni 1/3 daļu mēneša? Gribētu vispār uzrādīt tikai stundas, bet tas laikam valdes locekļa gadījumā nav iespējams?
2) vai varu maksāt tikai nodokļus par it kā izmaksāto algu un algu neizmaksāt? savādāk es visu naudu samaksāšu par algu un kontā nebūs līdzekļu, par ko iepirkt izejvielas, lai turpinātu darbību.

Kādi vēl varianti?

Paldies
Vicitis
Vicitis 23.01.2017 12:13
4 ziņojumi

Atbildes (3)

Заключайте Pilnvarojuma līgums без вознаграждения и ждите, когда оборот в месяц превысит 1900 евро. Тогда и заплатите зарплату и налоги. До этого можно зарплату и налоги не платить.
Maija
Maija 23.01.2017 12:55
28223 ziņojumi
Maija, paldies!
Vicitis
Vicitis 23.01.2017 13:30
4 ziņojumi
Izveidota jaunā SIA. Valdes loceklis un dibinātājs-dažādas personas. VAi dibinātājam jāapstiprinā ( jānoteikt) valdes locekļa atalgojumu ?
Dzana
Dzana 30.05.2017 11:23
2165 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.