По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

taksometru nodoklis Uz tēmu sarakstu

taksometru nodoklis
Mi IK (ne mikro) okazivaem pasažirskie transportnie uslugi (est licenzija) SIA, vipisivaem SIA sčet každij mesjac.. Podskažite, nado nam platit 130 eur - taksometru nodoklis?
Natali693
Natali693 20.02.2017 13:58
18 ziņojumi

Atbildes (1)

Grozījumi likumā “Par valsts sociālo apdrošināšanu” no 2017.gada1.janvāra paredz ieviest obligāto iemaksu - avansa maksājumu 130 euro par taksometru mēnesī. Avansa maksājums nebūs atkarīgs no fizisko personu skaita, kuras veiks pārvadājumus ar konkrēto taksometru. Obligāto iemaksu avanss tiks iekasēts par katru mēnesi pirms licences kartītes izsniegšanas, t.i., ja nebūs samaksāts avanss, netiks izsniegta licences kartīte un nevarēs veikt pārvadājumus.

Lai nodrošinātu minētās iemaksas kontroli, ir akceptēti grozījumi Ministru kabineta (MK) 2012.gada3.jūlija noteikumos Nr.468 “Noteikumi par pasažieru pārvadāšanu ar vieglajiem taksometriem”, kuros noteikts, ka attiecīgā pašvaldība, kas izsniegusi speciālo atļauju (licenci) un pieņēmusi lēmumu par licences kartītes izsniegšanu attiecīgajam taksometram, izsniedz licences kartīti vieglajam taksometram, ja par to veikts valsts sociālo apdrošināšanas obligāto iemaksu avansa maksājums.
Japaina
Japaina 20.02.2017 19:15
10269 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.