По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Darbinieka nodrošināšana ar dzīvojamo platību Uz tēmu sarakstu

Darbinieka nodrošināšana ar dzīvojamo platību
Kādos gadījumos izdevumi par dzīvokļa uzturēšanu un labiekārtošanu, kas paredzēta uzņēmuma darbiniekiem - nav klasificējama kā labums un par kuru tiek aprēķināts un ieturēts IIN no darbinieka?
Mūsu gadījumā, dzīvoklis ir tādam darbiniekam, kurš dzīvo tālu no darba vietas un nesapēj izbarukāt.

Paldies mpar atbildi!
Diii
Diii 17.05.2017 13:59
388 ziņojumi

Atbildes (1)

MkNr.112 3.4.apakšpunktam ienākumi, par kuriem jāmaksā algas nodoklis ir darba devēja dotais labums darbinieka, viņa ģimenes locekļu vai darbinieka un viņa ģimenes locekļu personīgajam patēriņam, kas izpaužas īpašuma nodošanas vai īpašuma lietošanas tiesību nodošanas veidā, vai sniegto vai apmaksāto pakalpojumu veidā. Algas nodoklis maksājams saskaņā ar attiecīgā labuma tirgus vērtību neatkarīgi no tā, vai darbinieks var to pārvērst naudas izteiksmē vai nevar, par šādu darba devēja doto labumu:
1) labums, kas gūts, darba devējam sedzot izdevumus par darbinieka dzīvojamo telpu, vasarnīcas, garāžas un saimniecības ēku īri un komunālajiem pakalpojumiem, patērēto elektroenerģiju, tālruņa abonēšanu un sarunu apmaksu;
Linete
Linete 17.05.2017 16:24
2982 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.