По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

HansaWorld grāmatvedības uzskaites programma Uz tēmu sarakstu

HansaWorld grāmatvedības uzskaites programma
Sveiki!

Varbūt kāds ir strādājis vai strādā šajā grāmatvedības programmā (HansaWorld)? Uzņēmums, kurā strādāju, apskata variantu grāmatvedības uzskaiti kārtot šajā programmā, tāpēc vēlējos uzzināt:
1) kādi ir šīs programmas + un - ;
2) Kā vērtējiet atbalsta sniedzējus!

Internetā atradu tikai pāris vecas diskusijas (~2010.g.), bet tā kā viss attīstās, gribētu dzirdēt "svaigāku" viedokli par HansaWorld grāmatvedības programmu.

Jau iepriekš paldies!
Ewavalaine
Ewavalaine 16.06.2017 09:01
3 ziņojumi

Atbildes (7)

Cik zinu, daudzi uzņēmumi iet prom no HansaWorld - paceltas cenas. Līdz ar to Latvijā arī atbalsta pieejamība varētu samazināties. Ja svarīgs ir atbalsts, tad drošāk skatīties uz Latvijā populārākajām sistēmām - Horizon (ja svarīga noliktavas uzskaite un uzņēmums ir kompleksāks) vai Tilde (mazākiem un vienkāršākiem uzņēmumiem).
Loreta.medne
Loreta.medne 20.06.2017 13:39
2 ziņojumi
Šobrīd lietojam Horizon un esam apmierināti (vismaz grāmatvedības uzskaiti veicot), bet vadība meklē iespēju piesaistīt papildus modeļus, kas vairāk attiektos uz vadību un pārvaldību. Vismaz mūs grāmatvedes nav brīdinājuši, ka visa grāmatvedība varētu pāriet uz šo programmu..
Ewavalaine
Ewavalaine 20.06.2017 15:32
3 ziņojumi
Tad es noteikti ieteiktu vispirms pasaukt ciemos Horizon cilvēkus, lai pārliecinātos, ka tiešām to, ko vadība grib, nevar realizēt ar to programmu. Jo nu tur jau to moduļu un iespēju ir ļoti daudz. Jautājums tikai, vai jūsu apkalpotājs to visu kārtīgi izstāsta un parāda.
Loreta.medne
Loreta.medne 20.06.2017 16:32
2 ziņojumi
Neaizmirstat, ka Horizon ir izstrādes programma - jums pašiem jāzina, kas nepieciešams, kā tam jāizskatās, kādus datus vajag - un viņi visu saprogrammēs pēc jūsu specifikācijas. Tur paies kāds laiciņš.... kamēr specifikāciju izstrādāsiet, kamēr viņi izstrādās... jārēķinās, ka viss, ko gribēsiet maksās naudu.
Faktiski, tāpat kā Hansā.
Andaz
Andaz 21.06.2017 08:53
27892 ziņojumi
un viņi visu saprogrammēs pēc jūsu specifikācijas
Andaz 21.06.2017 08:53
Cik es zinu lielākā daļa vajadzību ir jau programmas funkcionalitātē- protams ja par programmēšanu nesauc konkrētā uzņēmuma kodu sistēmas izveidi .. Ja paši ar šiem jautājumiem netiek galā- jā vienreiz redzēju ka uzņēmumam veica šī apraksta darbam ar programmu konkrētā uzņēmuma situācijā sagatavošanu- nu tas ir dārgi .
Jebkura programma ir mašīna ar daudz spožām podziņām un pašam lietotājam ir jāizprot podziņu pielietojums
Bez tam Horizon palīgs ir katram lietotājam pieejams - tā kā "vse karti v ruki" Protams lielākajā daļā gadījuma šai procesā nepieciešama konsultācija no speciālista - minimums jāizrunā ko grib panākt un jāsaņem kvalificēta dīlera paskaidrojums vai programma to dara vai nē . savādāk pārāk daudz "ģrābekļi uz kā uzkāpt "
Guntagermane
Guntagermane 21.06.2017 10:40
1303 ziņojumi
1) kādi ir šīs programmas + un - ;
2) Kā vērtējiet atbalsta sniedzējus!
Ewavalaine 16.06.2017 09:01
Varbūt kāds ir strādājis vai strādā šajā grāmatvedības programmā (HansaWorld)? Uzņēmums, kurā strādāju, apskata variantu grāmatvedības uzskaiti kārtot šajā programmā, tāpēc vēlējos uzzināt:
1) kādi ir šīs programmas + un - ;
2) Kā vērtējiet atbalsta sniedzējus!

1) ērta, vienkārša, daudz funkcijas un atskaites standartā
2) kā visur viss atkarīgs no konkrētiem cilvēkiem, jāatrod savējais
kopumā esam apmierināti.
Cenas - jā paceltas, patreiz miers.

PS. Horizon nopirka VISMA, tāpēc vairs nav vietējais produkts un klīst baumas drīzumā būs tikai Visma pieejama.
Nusja
Nusja 03.10.2017 23:35
221 ziņojums
Par Visma
Visma ir vadošais Ziemeļvalstu biznesa IT uzņēmums. Mēs piedāvājam IT risinājumus 500 000 klientiem 9 valstīs, nodarbinot vairāk nekā 5700 cilvēkus. Visma Group apgrozījums 2015.gadā pārsniedza 930 milj. EUR.

Latvijā Visma uzsāka darbību 2014.gadā, iegādājoties vienu no lielākajiem Latvijas IT uzņēmumiem - SIA FMS. Kopš tā laika Visma darbība Latvijā ir paplašināta un nu ar Visma vārdu šeit strādā jau trīs kompānijas.

Latvijā Visma ir tirgus līderis lokālo ERP risinājumu jomā. Ar kompānijas radīto IT risinājumu palīdzību darbību efektivizē LR ministrijas, pašvaldības, valsts iestādes, slimnīcas, kā arī daudzi lieli, vidēji un pat nelieli uzņēmumi.

Visma uzņēmumos Latvijā tiek nodarbināti vairāk nekā 200 cilvēku - programmētāji, projektu vadītāji, analītiķi, konsultanti un citi.

Nejūtu ka no 2014 gada kaut kas būtu mainījies- ja nu uzlabojies serviss Klientiem brīva pieeja programmu aprakstiem kas līdz tam bija slēgtā informācija, mājas lapa kurā jebkurš ieinteresētais lietotājs bar uzzināt par izmaiņām un jaunumiem .
Vienīgais kam piekrītu- par nebrīnos ja notiks atkārtota programmas zīmola ( nosaukuma) maiņa Bija UVIS ( apvārsnis) ir Horizon kas tad mainās esošajiem lietotājam no zīmola maiņas- nu nekas. Ja nu vienīgi uzlabosies kvalitāte. Būs starptautiski atzīts zīmols- augs kvalitātes prasības.
Latvijā nodarbināti 200 strādājošie- nu tas nav 1 vai 2 programmētāji kas vakar bija, šodien nav un dari ko gribi lietotāj.
Par cenām- programma ir diezgan izplatīta Latvijā un venu nosaka 2 puses- pārdevējs un pircējs- nez vai viņi riskēs strauji celt cenas riskējot zaudēt pircēju
Guntagermane
Guntagermane 05.10.2017 15:11
1303 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.