По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Horizon_tabeles Uz tēmu sarakstu

Horizon_tabeles
Kā var Horizon dabūt divas tabeles, piemērām darbinieks strādā pamatdarbā 0.8 slodzes, bet ERAF projektā 0.2 slodzes ? Varbūt kādam ir jau izveidota izdrukas tabeles veidlapa ?
Ken
Ken 30.06.2017 12:20
334 ziņojumi

Atbildes (1)

Būtībā Horizonā lietojot detalizēto darba laika uzskaiti ir gatava izdrukas forma . par 0.8 un 0.2 slodzēm- jāvada 2 tabeles katrai darbavietai sava un jāraksta faktiskās stundas. Tad arī nekas nav jādomā.
Ja gribiet lai automātiski auzpildās- nebūs citi varianti kā veidot pamatslodzi un papildslodzi katrai piesaistot jaunizveidotos kalendārus ar tik stundām cik tai slodzā ir pilns darba laiks ( tagad 8 st darba laiks jaunajā kalendārā pamatslodzē laiks kas atbilst 0.8 slodzēm bet otrā- laiks kas atbilst 0.2 slodzēm .

Vienīgi man personīgi viņa nepatīk ikdienas lietošanai jo ir grafiks un tamlīdzīgas lietas Praktiski vadu tabeli detalizēto ekselā un kopējos datus Horizonā.
Par detalizēto izdruku- agrāk stipri "apgraizīju" izdrukas laukus kas man bija lieki . Katrā ziņā pēc visiem eksperimentiem paliku pie varianta- tabele ekselā kopsavilkums
Guntagermane
Guntagermane 30.06.2017 13:35
1303 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.