По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

GSC eksāmeni. Uz tēmu sarakstu

GSC eksāmeni.
Labdien! Varbūt zināt, kur var apskatīt iepriekšējo gadu GSC eksāmenu uzdevumus. Izlasīju ka var redzēt, bet nekā nevaru atrast. Ļoti gribētos redzēt
Inkat
Inkat 28.08.2017 16:15
184 ziņojumi

Atbildes (5)

http://visc.gov.lv/
Ambera
Ambera 28.08.2017 18:37
21759 ziņojumi
Gribu paturpināt šo tēmu. Tagad mācos SIA Biznesa komplekss kursos, lai saņemtu sertifikātu. Kas ir agrāk mācījies šādos kursos, varbūt var pastāstīt, cik tie eksāmeni ir grūti, un vai visi reāli iegūst šo sertifikātu. Dotajā brīdī gan ir ļoti intensīvas mācības un pasmagi iet, pasniedzēja visu laiku biedē ar eksāmenu nopietnību
Padalieties pieredzē
Inkat
Inkat 27.09.2017 11:43
184 ziņojumi
Vienkārši jaapgūst programma.
Nu ko tur var padarīt - grāmatvedim ļoti daudz, kas jāzina.
Nav ko baidīties. Mācaties un viss.
Kāda jēga tādam eksāmenam, ka neko neprasa?
Un kad jāstrādā - tad sāk meklēt atbildes forumā un brīnās, kapēc neatbild "pēc būtības", bet sūta lasīt likumus!
Bezmaksas padoms: iemācaties strādāt ar normatīvajiem aktiem (savienojiet likumu ar attiecīgajiem MK noteikumiem un vēl klāt metodiskajiem materiāliem). Tad viss būs OK un arī jūsu turpmākie jautājumi būs citiem saprotami nevis kaitinoši.
Bet jautājumi tik un tā būs.
Mu-maija
Mu-maija 27.09.2017 11:59
15808 ziņojumi
Pagājušajā gadā ieguvu šo sertifikātu Biznesa kompleksā. Jā, mācības bija grūtas. Visa biju grāmatās un pierakstos gan mājās, gan darbā. Bet tas tā arī jābūt. Atcerējos un iemācījos visu, ko kādreiz kaut kur dzirdēju... Liels paldies pasniedzējiem - lieliska komanda!
Par eksāmenu teikšu nopietni - jāmācās un jāgatavojas. Nebūs tik daudz grāmatojumu, bet situācijas uzdevumos bija vizdažādas un pamata grāmatojumi katrai situācijai ir jāzin. Daži jautājumi bija loģiski sarežģiti. Bet galā tika lielākā daļa no mums. Testi nodokļos gan nebija grūti, pie tam laika bija daudz un varēja izmantot jebkādus likumus, galvenais, zināt kur atrast atbildes - kurā likumā vai noteikumos par to iet runa. Es paspēju gandrīz visas atbildes atrast likumos, pat ja biju pārliecināta, ka zinu to. Vienkārši uztraukums ir liels.
Eksāmenu paraugus varēja apskatīt Biznesa kompleksā, viņi paši deva iepriekšējo gadu eksāmenus, tur pat uz vietas.
Neuztraucieties! Pamācīties gan vajadzēs. Bet tas viss ir ļoti noderīgi. Man tie visi materiāli no kursiem ļoti noder darbā, dalos ar kolēģiem.
Veiksmi!!!
Alissinka
Alissinka 27.09.2017 12:59
18 ziņojumi
Paldies! Tā ka jāmācās nopietni.
Inkat
Inkat 27.09.2017 15:00
184 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.