По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Telefons Uz tēmu sarakstu

Telefons
Labdien, meklēju pa forumiem, uz savu jautājumu, risinājumu neatradu. Varbūt, kāds zinošs ir saskāries ar šādu jautājumu. Biedrībai vadu grāmatvedību. Darbinieks ir pārgājis ar savu telefona numuru biedrības rīcībā, kas apmaksā sarunu rēķinus, tātad no Valsts kases. Tagad šis darbinieks vēlas uz sava numura paņemt telefonu, privātām vajadzībām, un pats arī maksāt par viņu. Šajā gadījumā sanāk operators atsūta rēķinu, biedrība samaksā, bet kā tālāk rīkoties. Slēgt līgumus? Varbūt kāds ir ar ko līdzīgu saskāries?
Elvital
Elvital 04.10.2017 16:23
148 ziņojumi

Atbildes (2)

Darbinieks var vēlēties visu, kas vien ienāk prātā. Arī kādu zvaigzni no debesīm.

Ja pareizi saprotu, pašlaik tālruņa abonēšanu un arī sarunas apmaksājat no kāda valsts finansēta projekta līdzekļiem (norēķinu konts Valsts kasē).
Pirmais - vai šis tālrunis tiek izmantots tikai un vienīgi projekta mērķu realizēšanai? Ja arī privātām vajadzībām - tātad Jūs drīkstat tikai daļu no šī tālruņa abonēšanas izmaksām attiecināt uz projekta izdevumiem. Starpība ir jāiemaksā atpakaļ Biedrības kasē.

Ja darbinieks vēlas nopirkt līzingā jaunu telefonu, viņam neviens neliedz iet pie jebkura mobilo sakaru operatora un privāti to darīt.
Biedrībai, manuprāt, nu nekādā gadījumā nav pienākums nodrošināt vienu darbinieku ar 2 tālruņa aparātiem. Vai arī pirkt jaunu tālruni. Vēl jo vairāk, ja viņš vēlas privāti maksāt, tad ir skaidri un gaiši darbiniekam jāpasaka - Biedrība nav nekāds starpniecības kantoris. Ej pie sakaru operatora un slēdz līgumus, kādus vien vēlies.

Jums kā Biedrībai šajā gadījumā nekādi līgumi nav jāslēdz un par starpnieku nav jādarbojas.
Aivars007
Aivars007 04.10.2017 16:48
26981 ziņojums
Skaidrs, paldies, man jau šķita, ka nav tik vienkārši.
Elvital
Elvital 04.10.2017 16:59
148 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.