По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

Rēķins Uz tēmu sarakstu

Rēķins
Labdien
Šodien ir uzradies rēķins ar oktobra datumu, kurš nav ticis iegrāmatots, vai drīkst viņu grāmatot ar novembra datumu un uzrādīt novembra PVN deklarācijā?
Mija29
Mija29 05.12.2017 11:56
21 ziņojums

Atbildes (2)

Если счет на реализацию- нельзя, если счет на расходы- с предналогом, то теперь можно.
Krast
Krast 05.12.2017 12:09
1902 ziņojumi
97.pants. Priekšnodokļa atskaitīšanas brīdis
(1) Priekšnodoklis par saņemtajām precēm vai pakalpojumiem, izņemot no citas dalībvalsts nodokļa maksātājiem vai trešo valstu vai trešo teritoriju nodokļa maksātājiem saņemtos pakalpojumus, kuru sniegšanas vietu nosaka saskaņā ar šā likuma 19. panta pirmo daļu, no valsts budžetā maksājamās nodokļa summas atskaitāms tajā taksācijas periodā, kad saņemtas preces vai pakalpojumi un saņemts nodokļa rēķins vai atlīdzība par preču piegādi vai pakalpojumu sniegšanu ir samaksāta pirms preču vai pakalpojumu saņemšanas, bet ne vēlāk kā nākamajā taksācijas periodā, kas seko šim taksācijas periodam, ja šajā likumā nav noteikts citādi.

Lasot PVN atradu tikai šo, tātad, ja rēķins no piegādātājiem izrakstīts 31. oktobrī, bet grāmatvedībā saņemts tikai tagad, nav arī bijis maksāts, tad drīkstu grāmatot ar novembra datumu un atskaitīt priekšnodokli kā parasti tas tiek darīts?
Mija29
Mija29 05.12.2017 12:30
21 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.