По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

услуги адвокатского бюро Uz tēmu sarakstu

услуги адвокатского бюро
Добрый день. У кого то была такая ситуация? Мы используем услуги адвокатского бюро, которое нам помогает в юр.вопросах, также представляет наши интересы в суде в судебном деле против ВИДа. 2 года уже с ними работаем пока идёт судебноe
дело, суммы немалые за их услуги конечно, вдруг в феврале инспектро говорит, что за эти услуги мы не можем выделять предналог, т.к. услуги адвоката цитирую : "No sniegtā paskaidrojuma un akta par juridiskās palīdzības sniegšanu-pieņemšanu secināms, ka priekšnodoklī, tai skaitā tiek uzrādīti saņemtie juridiskie pakalpojumi, kas saistīti ar pārstāvēšanu tiesā sakarā ar tiesvedību ar VID, saistībā ar VID atbildes par piedalīšanos atbalsta pasākumā izskatīšanu un par izpildu raksta izsniegšanu. No iepriekš minētajiem dokumentiem nevar konstatēt tiešas un tūlītējas saites esamību priekšnodoklī uzrādītajiem darījumiem ar jaunradītu pievienoto vērtību" Это новая муля ВИДа? Защиту интересов предприятия директор должен за свои счет оплачивать?
Lapochka
Lapochka 19.04.2018 10:22
955 ziņojumi

Atbildes (4)

А Сатверсме почитать:

92. Ikviens var aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses taisnīgā tiesā. Ikviens uzskatāms par nevainīgu, iekams viņa vaina nav atzīta saskaņā ar likumu. Nepamatota tiesību aizskāruma gadījumā ikvienam ir tiesības uz atbilstīgu atlīdzinājumu. Ikvienam ir tiesības uz advokāta palīdzību.

Защита интересов предприятия непосредственно связана с обеспечением его нормальной деятельности, а значит, и созданием добавленной стоимости.
Maija
Maija 19.04.2018 11:53
28223 ziņojumi
Starina
Starina 19.04.2018 12:09
6422 ziņojumi
Пппц
Ну и умники
Oliy
Oliy 19.04.2018 12:41
980 ziņojumi
спасибо, Майя
Lapochka
Lapochka 19.04.2018 15:02
955 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.