По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

Formali dokumenti vai nepieciesamiba Uz tēmu sarakstu

Formali dokumenti vai nepieciesamiba
Firma sniedz tulkosanas pakalpojumus. Vai ir nepieciesams slegt ligumu par darbu izpildi starp 2 juridiskam personam, kura ir minets kas jatulko, kad un cik tas maksas? Vai pietiek, ka gramatvede izraksta faktur-rekinu, kur ir minets sniegtais pakalpojums un cena ( plus vel PVN). Rekins ir parakstits no abam pusem. Vai firma, kam statutos ir rakstits, ka nodarbojas ar tulkosanas pakalpojumu sniegsanu var vienkarsi jebkuram, kam ir nepieciesamiba, tulkot sos tekstus un piestadit rekinu. Vai sads ligums noderes tikai tad, ja bus problemas ar rekina neapmaksasanu?

Paldies jau ieprieks par palidzibu!
Lapsina
Lapsina 30.08.2002 11:24
nav ziņojumu

Atbildes (1)

Rakstisks līgums šajā gadījumā netiek prasīts, pietiek ar mutisku. Grāmatvedībā par attaisnojošu dokumentu kalpo rēķins. Problēmas var rasties strīdu gadījumā, piemēram, ja klients neapmaksās rēķinu. Parasti lēmums sastādīt vai nesastādīt rakstisku līgumu balstās uz darījuma apjomu un summu.
Nulle
Nulle 02.09.2002 12:12
249 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.