Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atliktais UIN
Piedodiet, bet lūdzu,vai būs pareizi?
PL atlik.v.=48698
Atlik.nod.noliet =35800
-------------------------
= 12898
- 2325 uzkrājumi
- 16652 iepr.g.zaudēj.no UIN dekl.
-----------------------
= -6079 *15%= -912 Atlikt.nod.-aktīvs PZ uzrāda "+", bet ja apliek.ienākums nākošā gadā nav sagaidāms, AUIN nav nekur jāuzrāda?
Pēc visa izlasītā, nesapratu kā var pārbaudīt, vai ir aprēķināts pareizi, Peļņa pirms nodokļiem PZ =10899
Lūdzu, lūdzu
Atbildes (9)
Paldies Ambera,bet to un daudz ko citu jau esmu izlasījusi un arī visas tabuliņas pamēģinājusi, bet man kaut kas nepielec?
LŪdzu izvērtējiet manu gadījumu, lūdzu,lūdzu!
2006.gadam AUIN rēķinu pirmo reizi, jo iepriekš nebija rēķināts, varbūt arī par 2005.gaduman jāaprēķina, bet arī tad sanāks pa aktīvu, jo bija 14000 zaudējumi.
Если не ждете в ближайшее время прибыли и не надеетесь покрыть для налогов убытки этого года, то вообще не берите их в расчет. Считайте что получится без них.
Tātad iepriekšejo gadu zaudējumus neņemt vērā, tad sanāk tikai PL starpība 12898 - 2325 uzkrājumi= 10573*15%=1586 AUIN saistības?
Так наверно и получается.
Paldies, bet sakiet kā pārbaudīt vai tiešām pareizi,man nesanāk.
10899 peļna
- 4140 koriģ.apliek ienāk no UIN dekl.
- 621 kārtējais nodoklis
- 1586 atliktais nod.
----------------
= 4552 ??? kam jāsanāk?
А с чем оно дожно сойтись?
Pat nezinu, bet meitenēm pie tabuliņām ir pārbaude, tikai arī nesaprotu kam jāsakrīt?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture