По-русски
Piemēram: PVN deklarācija
Latvijas Zaļais Punkts

Ja DRN maksātājs ir noslēdzis līgumu ar videi kaitīgu preču apsaimniekotāju, vai tas ir atbrīvots no nodokļa maksāšanas, un vai atskaites par DRN nav vairāk jānodod Valsts ieņēmumu dienestā? Vai atskaites tiek nodotas tikai apsaimniekotājam? Pie ierakstiem

Saskaņā ar Dabas resursu nodokļa likumu (15.12.2005.), uzņēmumi, kas ir iesaistījušies kādā no ražotāju atbildības organizācijām (noslēguši līgumu ar videi kaitīgu preču apsaimniekotāju), līdz 2006 gada 31. decembrim saņem dabas resursu nodokļa (DRN) atvieglojumus. Atvieglojuma apmērs ir atkarīgs no konkrētās ražotāju atbildības organizācijas un līguma, kas ar to ir noslēgts.

Pilnīgs atbrīvojums no DRN maksas par iepakojumu minētajiem uzņēmumiem iestāsies no 2007. gada 1. janvāra. Arī atskaites par DRN Valsts ieņēmumu dienestā (VID) ir jānodod līdz brīdim, kamēr iestāsies pilnīgs atbrīvojums no nodokļa nomaksas, tātad līdz 2007. gada 1.janvārim.

Kārtība, vai un kā šīs atskaites iesniedzamas apsaimniekotājam, parasti tiek atrunāta noslēgtajā līgumā ar ražotāju atbildības organizāciju.
Zalais.lv
Zalais.lv 10.03.2007 16:43, skatījumi: 3
166 ziņojumi
Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.