По-русски
Piemēram: PVN deklarācija
VGK

Šogad sāk darboties pilnveidotā Padziļinātās sadarbības programma Pie ierakstiem

Lai veicinātu ciešāku un efektīvāku sadarbību starp nodokļu maksātāju un Valsts ieņēmumu dienestu, ir pilnveidota līdzšinējā Padziļinātās sadarbības programma jeb t.s. “baltais saraksts”. No 2019. gada 1.janvāra ir papildināti nosacījumi, lai šo sadarbības programmu un tās sniegtās priekšrocības varētu izmantot arvien plašāks komersantu loks, tajā skaitā - arī mazie un vidējie uzņēmumi.

Kopš šī gada 1.janvāra Padziļinātās programmas dalībnieki atkarībā no to darbības apjoma tiek segmentēti trijos līmeņos – zelta, sudraba un bronzas. Katra līmeņa dalībniekiem ir pieejamas dažādas priekšrocības pēc noteiktiem kritērijiem un vienlaikus nodrošināts vienkāršotāks administrēšanas un uzraudzības process.

Lai sniegtu plašāku informāciju par jauno Padziļinātās sadarbības modeli, aicinām uz preses konferenci šī gada 7.janvārī plkst. 13.00. Preses konferencē piedalīsies Finanšu ministrijas valsts sekretāra vietniece nodokļu administrēšanas un ēnu ekonomikas ierobežošanas jautājumos Jana Salmiņa, VID ģenerāldirektora p.i. Dace Pelēkā un VID Nodokļu pārvaldes Starptautisko un lielo nodokļu maksātāju apkalpošanas daļas Koordinācijas un uzraudzības nodaļas vadītājs Eduards Masaļskis. 

Preses konferences norises vieta:

VID administratīvā ēka Talejas ielā 1, Rīgā (1.stāva konferenču zāle).

Lūdzu apstiprināt savu dalību līdz šī gada 7.janvāra plkst. 12.00, sazinoties ar VID Sabiedrisko attiecību daļu.


VID informācija

https://www.vid.gov.lv/lv/sogad-sak-darboties-pilnveidota-padzilinatas-sadarbibas-programma

VGK
VGK 05.01.2019 10:59, skatījumi: 33
673 ziņojumi
Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.