Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
gribu macities! Uz tēmu sarakstu
4 ziņojumi
Atbildes (14)
4 ziņojumi
137 ziņojumi
kur man iegut darbu tuvak latgalei, man ir 5 berni, velos algu 500ls, esmu pabeigusi neklatiene, online, un caur nva, nevienam nevajadzigu diplomu kuru dod vienalga kam, kolekcijai.
kur?
vot ka var apgut so profesiju neklatiene? es klatiene macijos n tapat neko nesapratu. tiesi tados kursos, kur tik maksa un tev dod kolekcijai diplomu.
391 ziņojums
un pasniedzeji kuri lur pulkstenis, lai tik atrak diena paietu.
neredzeju vel nevienu kurs caur nva tiktu kautkur, talak par bezdarbnieku.
391 ziņojums
http://www.koledza.lv/joom/index.php
Pamēģiniet palūkot-es mācījos Rēzeknē.
ну не в коня корм значит, сколько не корми, а в мозг всё едино не попадает, всё через геморрой выходит у тебя.
Bet kopējo ieskatu gūsiet un REGULĀRI izglītojoties visdažādākajos veidos, varbūt arī varēsiet strādāt.
Es pazīstu grāmatvedi, kas pati ir sākusi pašmācības ceļā, pēc tam paildinot savas zināšanas dažādos kursos un semunāros strādā vēl šodien un samērā labi. Tā ka viss ir Jūsu pašas rokās, un lai veicas!!!!
Kaut gan (bet tiešam, nekā personīga) man izlasot Jūsu jautājumu tomēr liekas, ka grāmatvedim Jums tomēr nevajadzētu būt....
601 ziņojums
a vot otkuda eta bumazka, v 4em ee sutj, v 4em ee perveiwaja nadobnostj, po4emu imenno ona.
i 4to budet esli bez nee.
po4emu vse imenno tak, i ne ina4e.
suhie fakti potomu 4to tak nado, do menja ne dohodjat. vazna sutj, do nizov.
za neimeniem etogo ja vidvigaju svoi versii. i za neimeniem osnovi ni4ego ne ponatno.
391 ziņojums
4 ziņojumi