По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Kokmateriali Uz tēmu sarakstu

Kokmateriali
Dobrij vecher vsem! U menja voznikla takaja situacija: mi (latvijskaja firma PVN plateljshiki) prodaem lesomateriali drugoj strane ES (toze PVN platelshiku), no perevozim lesomateriali po territorii Latvii. Direktor po oshibke vipisal KTPR na perevozku, v kotoroj znachitsja mesto dostavki - Liepajas osta i estj podpisj predstavitelja pokupatelja o tom chto on prinjal tovar. Dalshe oni otpravlajut tovar sami v Angliju. A u nas na rukah ostaetsja tolko KTPR. Etogo hvataet dla primenenija stavki 0% po zakonu PVN soglasno 28.p.1.d.?? Vse-taki tam govoritsja o bumagah podtverzdajushih transportirovku??? No esli oni kupili ego na territorii Latvii?!?! Esli smozhete pomoch, to budu ochenj blagodarna!
Aleks_a
Aleks_a 12.09.2004 18:22
150 ziņojumi

Atbildes (4)

pirmkārt man šķiet, ka KTPR nebija nepieciešama, jo kokmateriālu tirdzniecība uz ES tiek noformēta tāpat kā parastas preces realizācija ES valstīm ar 0% PVN likmi uz parastas Invoice. Varu kļūdīties bet manuprāt jābūt arī CMR. Ja tā nav, tad mani palabos.
Cleo
Cleo 13.09.2004 07:49
19234 ziņojumi
Ja znaju, chto nado bilo vipisatj CMR, no estj tak kak estj. A vot nado li eshe chto-to??!??
Aleks_a
Aleks_a 13.09.2004 12:12
150 ziņojumi
Objazatelno CMR so vsemi pechatjami i otmetkami, i deklaracija na mezdunarodnuju perevozku.
Michel
Michel 13.09.2004 14:21
nav ziņojumu
Da, no mi NE PEREVOZIM tovar, oni v Angliju transportirujut ego sami. Chto togda?!?
Aleks_a
Aleks_a 14.09.2004 11:28
150 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.