Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Сделки в наличных
Возник у меня вопрос - если гостиница и гость расплачивается наличными больше 3000 лат (теоретически!!!), то я должна декларировать сделку или я могу считать себя розничным торговцем?
Atbildes (74)
А если учредитель со счета снимает себе дивиденты, это считается сделкой с наличными,
как это снимает со счета?
Албин,а с какого счета снимает,со своего,с фирмы,просто так снять типо как дивиденты?
По чеку со счета фирмы. В обосновании платежа пишется кому и за что.
Te jau notiek zīlēšana, jo Krokusins neatbild kādā veidā tā nauda tiek noņemta.
Varbūt viņš noņem caur bankomātu? Tur jau neko nevar ierakstīt pamatojumā.
Ja kā saka Albina:
По чеку со счета фирмы. В обосновании платежа пишется кому и за что.
tad firmai tas nav skaidrās naudas darījums.
оооо,я думала,что чеков уже нет лет 10 как
Jums nav, bet mans šefs tikai ar čekiem strādā.
Bankomātiem neuzticas. Tāpat kā internetbankai.
У нас чековая книжка пользуется спросом
Еще как есть. С чего бы им не быть...
Не встречала,мы в банкомате снимаем на ХД изредка-с
Jums veicas
Un kā būtu, ja vajadzētu katreiz drukāt maksājumu uzdevumus un izrakstīt čekus par skaidrās naudas izņemšanu. Nu gluži kā vecajos labajos laikos: padomju
Negribu tos ''labos'' laikus.Dinaro Jums tur gan ir stagnāts.
Ir, ir stagnāts. Bet ko nu padarīsi?
Kāds ir, ar tādu jāstrādā. Šajos laikos nav lielas izvēles.
Kā saka mana mamma: Netēsīs takš mietu uz galvas, lai paliek gudrāks!
По чековой книжке из банка снимается , например 4000 лат, снимает сам учредитель, а по бугалт. делается проводка Д5810(дивиденды) К2620, А через кассу не проводится
По чековой книжке из банка снимается , например 4000 лат, снимает сам учредитель, а по бугалт. делается проводка Д5810(дивиденды) К2620, А через кассу не проводится
Считаю неправильно это.ИХМО.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture