Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
MUN un ārzemes
Sveiki. Ja bankas konts atrodās ASV, vai es varu kļūt par mikronodokļa maksātāju? Pašlaik esmu pašnodarbinātais ar parādiem.
Atbildes (13)
Vai pašam ir aizdomas, ka nedrīkstētu?
Kāda iemesla pēc?
Vai ir kādi argumenti - kāpēc nevarētu?
Vai ir kādi argumenti - kāpēc nevarētu?
Nu argumenti ir tādi, ka Latvijā konti ir bloķēti un no ienākošās naudas, kura ienāk uz ASV kontu man ap 60% ir jāpārskaita citai personai, kuru es vispār nepazīstu un nekad neesmu redzējis. Attālināts IT bizness. Latvijas firma uzrāda, ka maksā ASV firmai, bet patiesā labuma guvējs esmu es un partneri no citām valstīm, kuriem es pārskaitu viņu daļas no tā paša ASV konta. Nav offshors.
Varbūt var uzrādīt summas, kuras reāli paliek pie manis? Bet atkal ar dokumentiem es to nevarēšu pierādīt (
только если выписывать себе счета от этих фирм
вроде вы упоминали, что не ПВН-плательщик и не планируете, но, при подобных услугах, похоже, надо региться
только если выписывать себе счета от этих фирм
вроде вы упоминали, что не ПВН-плательщик и не планируете, но, при подобных услугах, похоже, надо региться
Jā, rēķinus es firmām izrakstu, bet pilnībā uz sevi. 60% no saņemtās naudas man jāizmaksā partneriem citās valstīs, kuras nav EU un kurus es vispār nepazīstu.
имела в виду, что вы или должны получить счета на эти 60 %, или выписать их от имени фирм, которым перечисляете деньги
имела в виду, что вы или должны получить счета на эти 60 %, или выписать их от имени фирм, которым перечисляете деньги
Tur ir privātpersonas, pārsvarā Krievija un tiek izmantoti elektronisko naudu maksājumi - Webmoney u.c. nekādus rēķinus viņiem nav iespējams izrakstīt, jo es tos cilvēkus nekad neesmu redzējis un viņi savus datus arī domāju, ka nedotu!
Cik saprotu, tad LV firma maksā ASV firmai? Un ASV firma samaksā tev pienākušos daļu?
Cik saprotu, tad LV firma maksā ASV firmai? Un ASV firma samaksā tev pienākušos daļu?
Jā, man tai ASV firmā ir savs konts un kredītkarte, saņemtos līdzekļus es pārskaitu pa citiem kontiem - partneriem un pārējo kas pieder man izņemu no bankomāta LV
Kā šī ASV firma uzskaita šo izmaksu? Dividendes, alga, pakalpojums,saimnieciskais avanss, kredīts utt.? Vai ASV firma ietur kādu nodokli ASV?
Kā šī ASV firma uzskaita šo izmaksu? Dividendes, alga, pakalpojums,saimnieciskais avanss, kredīts utt.? Vai ASV firma ietur kādu nodokli ASV?
Tā ir starpniekfirma starp divām usa bankām. Es maksāju 1% apkalpošanu. Nekā viņi to neuzskaita. Elektroniskās naudas noreķini, kas LV ir sveši laikam
Neaizmirstiet nodeklarēt VIDam šo banku ar visu kontu un skaitiet tur naudu uz nebēdu.
Tā ir starpniekfirma starp divām usa bankām. Es maksāju 1% apkalpošanu. Nekā viņi to neuzskaita. Elektroniskās naudas noreķini, kas LV ir sveši laikam
Tie nav nekādi ...."elektroniskās naudas norēķini".... diezgan prasta shēmošana un mazgāšana.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture