Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
SENI autiņbiksītes - PVN likme? Uz tēmu sarakstu
Atbildes (26)
.Pat speciāla metodika...
6641 ziņojums
Man bija tikai tas vienīgais teikums. Un arī pa telefonu inspektore teica to pašu - pārbaudiet paši, atbildiet.
Ja nepārbaudīsiet un neatbildēsiet, VID pārbaudīs.
Ne jau %% es piedomāju. Piedomāju to, ka labāk uzreiz nosūtīt preču nomenklatūru un piegādātāju sarakstu.
10269 ziņojumi
Šodien viens uzņēmums man paziņoja, ka kaut ko turpmāk pārdos ar 12% PVN, jo piegādātājs esot "atguvies", ka tās preces drīkstot pārdot ar 12% PVN.
Es gan nevienam nezvanīju - man ir citas, svarīgākas nodarbes, tā vietā, lai zvanītos apkārt jautājumos, gar kuriem man nav darīšana.
Uzskatu, ka uzņēmuma vadība paši ir atbildīgi par to, kādas preces viņi iepērk un pārdod tālāk ar 12% PVN. Ne jau es regulēju viņu biznesu.
Oho! Grāmatvedis aizliedz...! Man gan nav tādu tiesību.Nu šajā variantā man ir tādas tiesības, manas pilnvaras ir lielākas, kā tikai grāmatvedim
10269 ziņojumi