Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Амортизация квадрацикла Uz tēmu sarakstu
66 ziņojumi
Atbildes (15)
144 ziņojumi
1727 ziņojumi
Jo man, piemēram, ir skaidri zināms, kur, kā, kāpēc var izmantot kvadraciklus, bet vai tas attiecas uz jautātāja s.d, Jums nevienam nav zināms.
1727 ziņojumi
Es forumā esmu ļoti reti un neuzdodu lieki jautājumus, bet cenšos sākumā atrast normatīvajos aktos un, ja nezinu, pajautāt kompetentiem cilvēkiem. Es neapšaubu Jūsu kompetenci un domāju, ka daudzos jautājumos esat ļoti labs speciālists. Ļoti vēlētos, lai Jūs mainītu savu attieksmi pret citiem foruma dalībniekiem, kuri nav tik zinoši. Nevajag uzreiz brukt virsū ar aizrādījumiem un pārmetumiem. Jā negribat atbildēt uz tēmas autora jautājumu pēc būtības, vai tas jautājums Jums liekas nekorekts, tad neatbildiet, neviens taču neliek ar varu to darīt un atstājiet negācijas pie sevis. Tas taču ir tik vienkārši.
Savādāk ir izveidojies viedoklis, ka Jūs daudzus jautājumus komentējat tikai tāpēc, ka ir liela vēlme būt uzmanības centrā.
Protams MVVNACFDV Novēlu visiem jauku un sniegoto dienu.
144 ziņojumi
10269 ziņojumi
1 ziņojums
66 ziņojumi
Jo 1.5 ir domāts vieglajām ar ko paši darbinieki braukā. Tās tik manas domas.
1727 ziņojumi