Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kreditori/Debitori Tildē
Ja Tildē konfirgurācijā apmaksas kontrole ir: vienkāršotā,
vai ir iespējams izveidot kādu atskaiti, kura parādīs sarakstu ar visiem kreditoriem/ debitoriem,
ņemot vērā daļēju apmaksu.
Paldies.
Atbildes (44)
nezinu, kurš Jums tik muļķīgi teica
Elementāri un daudz ātrāk. Veido maksājumu uzdevumus, uzreiz piesaista dokumentu (ne summas ar roku jāraksta, nekā), pēc tam sūta uz banku un apmaksā. Viss
Konta izrakstu saformē un importē.
http://www.biznesakomplekss.lv/index.htmlir regulāri vienas dienas kursi - vajag iet un mācīties, lai ērtāk un ātrāk darbs iet uz priekšu.
Es noteikti iešu
Visus maksājumus tikai ibankā.
Tā man no sākuma ieteica, jo esot vienkāršāk. Protams, laiku daudz aizņem.
Ar daļējo apmaksu piesaistīšanu viss skaidrs tagad.
Kamēr tikšu pie fidavistas opcijas, lai var importēt -
vai tomēr var tos samaksātos rēķinus no sākuma ķeksēt (caur detalizēto apmaksas kontroli), bet vēlāk ievadīt banku?
Nu, diemžēl jāsaka, ka ir jāiet mācīties, ja pati neko nesaprotiet.Vaikaut vienu reizi esiet palasījusi palīgu, forumu?
To, kas ieteica tās muļķības, gan vairāk neklausiet, vēlāk varēsiet pati pamācīt.
Nesapratu, kādā veidā domājat tikt pie fida vistas, ja jau ir internetbanka?
Bet es lauzu galvu, kā tikt pie fida gaiļa!
Mēģinu eksportēt maksājuma uzdevumu, spiežot pogu pabeigt:
izlec logs,ka nav pareizs dok-ta Nr., debeta bankas konta N. vai partnea reģ. Nr.
Pābaudīju - reģ. Nr. un konta Nr. pie partnera informācijas ir pareizi.
Varbūt kaut kas ar dok-ta Nr.? Ieliku 01, tagad automātiski dod 01, 02 utt...
Kas varētu būt pa kļūdu?
(Caur Unibankas "Akmens" eksportēju).
(Caur Unibankas "Akmens" eksportēju).
Kas tā par banku?
Tildē man tā ir rakstīts. (Fails dbf arī "Akmenim" saglabāts)
Ievadiet SEB banka as.Pārbaudiet visiem partneriem vai ir pareizi banku nosaukumi, kādi ir šobrīd,izlabojiet vai ievadiet pati.
Pie partnera informācijas ir pareizi SEB banka, konta Nr. pareizs, reģ. Nr. pareizs...
Dokumenta Nr. ir kāda nozīme? Es ar roku ierakstīju 01
Numerāciju variet izmainīt...sistēmas iestatījumi->autonumerācija->iestatījumi.
Izmēģināju arī caur FidaVistu. Uz banku aizgāja, bet raksta, ka nav partnera konta Nr....
Lai gan ir - pie partnera ir ievadīts, atzīmēts ar ķeksi - galvenais. Iban Nr. ir pareizs.
Kādam ir kas līdzīgs gadījies?
Izmēģināju arī caur FidaVistu. Uz banku aizgāja, bet raksta, ka nav partnera konta Nr....
Lai gan ir - pie partnera ir ievadīts, atzīmēts ar ķeksi - galvenais. Iban Nr. ir pareizs.
Kādam ir kas līdzīgs gadījies?
Ja Jums "uzbrauc" par nullēm pirms numura, tad jāizdzēš numerācijā ciparu skaits numurā (nevis 2, 3 , bet jābūt tukšumam), tad numurs sāksies bez nulles -1., 2...
SEB bankai reizēm nulles nepatīk numura sākumā.
Vajag pārbaudīt - vai maksājumu uzdevumā arī uzrādās bankas konts (nu laigan bez konta numura nemaz neveidosies maks.uzd.)
Ja neizdodas ar to bankas kontu, tad konta izrakstu xml formātā nosūtiet uz Jumja atbalstu, Te mēs nevarēsim palīdzēt.
Bankas konts nebija ievadīts pie parametriem
skaidrs
gadās visādi
Tagad, kad izdevies eksportēt maksājumu uzdevumus, nākamais solis - sataisīt konta izrakstu FiDaViSta formātā un importēt Jumī.
Bankas konts nebija ievadīts pie parametriem
Es gan nesapratu, kur nebija ievadīts.Partnerim ir viena vieta , kur ievadīt bankas kontus.
SEB bankā nebija fida vista, bet xml formātā, ja nav kaut kas mainījies.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture