Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Партнер неплательщик ПВН Uz tēmu sarakstu
7 ziņojumi
Atbildes (21)
Вам надо было самой выписывать на этот товар кредитный счет. И Вам и Вашему партнеру надо проводить в бухгалтерии Ваш кредитный счет, тогда у Вас будет право на предналог.
7 ziņojumi
7 ziņojumi
Мне отписали товар, но партнер не является ПВН плательщиком. Имею ли я право включать сумму налога в предналог?
Т.е. Вы получили товар (мне отписали товар) по накладной, а в накладной НДС указан (если Вы его собрались отчислять)? Если в накладной нет НДС (а по идее его там не должно быть), то что Вы собрались отчислять?
Мне отписали товар, но партнер не является ПВН плательщиком. Имею ли я право включать сумму налога в предналог?
Т.е. Вы получили товар (мне отписали товар) по накладной, а в накладной НДС указан (если Вы его собрались отчислять)? Если в накладной нет НДС (а по идее его там не должно быть), то что Вы собрались отчислять?
И пришлось долго объяснять им, что у них нет права в своей накладной показывать ПВН, и то, что им надо этот возврат показывать по нашему кредитному счету.
Когда-то делала, но деталей уже не помню.
Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju
7 ziņojumi
6641 ziņojums
Ja tikai grāmatvede - var būt arī kāds starpgadījums.

P.S. Vēl ir arī Āgenskalna tirgus, Juglas tirgus, Purvciema tirgus, dabūsiet vairāk.
Es to saprotu tāpat, kā to visi saprata nīstajos padomijas laikos - "vienas rokas" - viens cilvis ar divām rokām.
Ja gaļas veikalā stāvēju rindā pēc asinsdesas, un ja vienās rokās deva pa 1 kg, un ja man klēpī (uz rokām) vai pie rokas bija arī bērns - man pārdeva 2 kg.
Vai izskaidroju pietiekami saprotoši?
P.S. Jūs laikam esat no jaunās paaudzes, tāpēc Jums tādi jēdzieni sveši.