Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Darba grafiks. Palīdziet lūdzu! Uz tēmu sarakstu
Suika 31.01.2013 12:31
2 ziņojumi
2 ziņojumi
Atbildes (6)
Variants ir viens - darba laika uzskaite ir jāveic atbilstoši nostrādātajam darba laikam. Mums nav gatava parauga Jūsu ātrās ēdināšanas iestādei. Par to rakstīts Darba likumā, ja esat par tādu dzirdējusi. Visi " figļi migļi " ir jūsu ziņā.
Aivareno 31.01.2013 12:40
6641 ziņojums
6641 ziņojums
? es vienkārši gribēju uzzināt kā labāk taisīt darba grafiku vai pa 8h vai 12h, kā salikt maiņas, es neprasiju par kaut kādu figļi migļi, man nav pieredzes domāju, ka kāds kuram ir varētu padalīties. Nebiju gaidījusi tik nelaipnu atbildi... Vai esat dzirdējis/usi par pieklājību?
Suika 31.01.2013 13:11
2 ziņojumi
2 ziņojumi
зря вы обижаетесь
может кому-то сейчас делать нечего и он начнет составлять таблицу и делать расчеты, тогда вам повезет
но у большинства, увы, есть более интересные занятия
может кому-то сейчас делать нечего и он начнет составлять таблицу и делать расчеты, тогда вам повезет
но у большинства, увы, есть более интересные занятия
Es esmu dzirdējis par pieklājību un par visu pārējo arī. Jums ir noslēgts darba līgums ar darbiniekiem. Kāds darba laiks ir noteikts darbiniekiem? Kā Jūs plānojat savas iestādes darba laiku ir Jūsu ziņā. Varbūt darbinieki grib strādāt pa 8 stundām, varbūt pa 12 stundām. Es ņemtu vērā arī viņu vēlmes. Galvenais nosacījums - ēdināšanas iestāde darbojas nepārtraukti, klienti apmierināti ar apkalpošanu un un nāk atkal. Darba likums ir ievērots. No malas nevar pateikt - vai Jums strādāt tā vai šitā.
Aivareno 31.01.2013 13:27
6641 ziņojums
6641 ziņojums
? es vienkārši gribēju uzzināt kā labāk taisīt darba grafiku vai pa 8h vai 12h, kā salikt maiņas, es neprasiju par kaut kādu figļi migļi, man nav pieredzes domāju, ka kāds kuram ir varētu padalīties. Nebiju gaidījusi tik nelaipnu atbildi... Vai esat dzirdējis/usi par pieklājību?
Ja nav pieredzes, tad nevajag tādu darbu uzņemties.Nekā personīga, tikai bizness.
Japaina 31.01.2013 13:41
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Ja nav pieredzes, tad nevajag tādu darbu uzņemties.Nekā personīga, tikai bizness.
100 p. atbalstu abas atbildes! Arī Kel atbildei pilnībā piekrītu.
Nekā personīga - tikai atbalsts!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt