По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Darba grafiks. Palīdziet lūdzu! Uz tēmu sarakstu

Darba grafiks. Palīdziet lūdzu!
Varbūt kāds varētu man ieteikt kā salikt darba grafiku, ātrās ēdināšanas iestādei, darba laiks katru dienu 8-23, un vajadzīgs tas, lai uz vietas visu laiku būtu vismaz 2 cilvēki, kā arī lai nepārstrādātu pārāk mēneša stundu normu. Kā arī cik būtu optimālais darbinieku skaits un vai ir labāk likt maiñas pa 8 vai 12 h? Varbūt kādam jau ir gatavs paraugs, kuru varētu man nosūtīt. Jau iepriekš liels paldies visiem, kuri atsauksies!
Suika
Suika 31.01.2013 12:31
2 ziņojumi

Atbildes (6)

Variants ir viens - darba laika uzskaite ir jāveic atbilstoši nostrādātajam darba laikam. Mums nav gatava parauga Jūsu ātrās ēdināšanas iestādei. Par to rakstīts Darba likumā, ja esat par tādu dzirdējusi. Visi " figļi migļi " ir jūsu ziņā.
Aivareno
Aivareno 31.01.2013 12:40
6641 ziņojums
? es vienkārši gribēju uzzināt kā labāk taisīt darba grafiku vai pa 8h vai 12h, kā salikt maiņas, es neprasiju par kaut kādu figļi migļi, man nav pieredzes domāju, ka kāds kuram ir varētu padalīties. Nebiju gaidījusi tik nelaipnu atbildi... Vai esat dzirdējis/usi par pieklājību?
Suika
Suika 31.01.2013 13:11
2 ziņojumi
зря вы обижаетесь
может кому-то сейчас делать нечего и он начнет составлять таблицу и делать расчеты, тогда вам повезет
но у большинства, увы, есть более интересные занятия
Kel
Kel 31.01.2013 13:19
12066 ziņojumi
Es esmu dzirdējis par pieklājību un par visu pārējo arī. Jums ir noslēgts darba līgums ar darbiniekiem. Kāds darba laiks ir noteikts darbiniekiem? Kā Jūs plānojat savas iestādes darba laiku ir Jūsu ziņā. Varbūt darbinieki grib strādāt pa 8 stundām, varbūt pa 12 stundām. Es ņemtu vērā arī viņu vēlmes. Galvenais nosacījums - ēdināšanas iestāde darbojas nepārtraukti, klienti apmierināti ar apkalpošanu un un nāk atkal. Darba likums ir ievērots. No malas nevar pateikt - vai Jums strādāt tā vai šitā.
Aivareno
Aivareno 31.01.2013 13:27
6641 ziņojums
? es vienkārši gribēju uzzināt kā labāk taisīt darba grafiku vai pa 8h vai 12h, kā salikt maiņas, es neprasiju par kaut kādu figļi migļi, man nav pieredzes domāju, ka kāds kuram ir varētu padalīties. Nebiju gaidījusi tik nelaipnu atbildi... Vai esat dzirdējis/usi par pieklājību?
Ja nav pieredzes, tad nevajag tādu darbu uzņemties.Nekā personīga, tikai bizness.
Japaina
Japaina 31.01.2013 13:41
10269 ziņojumi
Ja nav pieredzes, tad nevajag tādu darbu uzņemties.Nekā personīga, tikai bizness.
Japaina 31.01.2013 13:41
100 p. atbalstu abas atbildes! Arī Kel atbildei pilnībā piekrītu.
Nekā personīga - tikai atbalsts!
Aivars007
Aivars007 31.01.2013 13:52
26984 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.