По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Kā pareizi noformēt darba līgumu, ja katru mēnesi mainās nostradāto stundu skaits Uz tēmu sarakstu

Kā pareizi noformēt darba līgumu, ja katru mēnesi mainās nostradāto stundu skaits
Labdien!
Esmu uzņēmuma vadītāja, mana alga ir atkārīga no peļņas, un ar gramātvedi izdomājam, ka katru mēnesi pie darba līguma rakstu vienošanās. Jo katru mēnesi saņēmu atšķirīgu summu (alga+prēmija), nevaru prognozēt uz priekšu, jo uzņēmums ir diezgan jauns un nestabils. Palīdziet ar padomu, kā parezi noformēt darba līgumu, lai tās vienošanās nerakstīt katru mēnesi. Uz doto brīdi līgumā ir tikai noteikta minimālā tarifa likme stundā, un norādīts minimālais stundu skaits, parējais vienošanās.

Iepriekš paldies!
Ella8
Ella8 04.02.2013 22:51
6 ziņojumi

Atbildes (8)

Summētais darba laiks.Tāda interesanta grāmatvede
Japaina
Japaina 04.02.2013 23:01
10269 ziņojumi
Un jā gadījumam sanāk pat 500Ls? sanāk parāk daudz stundu kaut kā īsti nesaprotu...
Ella8
Ella8 04.02.2013 23:04
6 ziņojumi
Jūs tak rakstiet, ka alga +prēmija, tad lai grāmatvede izdomā
Japaina
Japaina 04.02.2013 23:40
10269 ziņojumi
Jūs tak rakstiet, ka alga +prēmija, tad lai grāmatvede izdomā
Japaina 04.02.2013 23:40
Paldies par atsaucību!
Tātad līgumā nekādi cipari nav jāraksta,cik minimāli stundu nedeļā jāstrādā, un cik stundā ir alga..un t.t.? vienkārši uzrakstīt ka ir summētais darba laiks, alga+prēmija?

es tagad varu izlabot savu darba līgumu ar veco datumu un izmest arā visās vienošānas?? tipo tā arī bija no paša sākumā?
Ella8
Ella8 05.02.2013 00:07
6 ziņojumi
Nav tik vienkārši, tur var būt vairāki varianti.
Japaina
Japaina 05.02.2013 00:15
10269 ziņojumi
Pieņemiet darbā grāmatvedi, kurš spēs atrisināt šādus jautājumus. Par ko gan maksā naudu šādiem grāmatvežiem? Zinu, ka man tūlīt iebildīs, ka darba līgums ir juridisks dokuments un grāmatvedim ir tikai jāzina, kādi tajā ir apmaksas nosacījumi. Bet tomēr......
Aivareno
Aivareno 05.02.2013 10:08
6641 ziņojums
es tagad varu izlabot savu darba līgumu ar veco datumu un izmest arā visās vienošānas?? tipo tā arī bija no paša sākumā?

Kamdēļ izmest, uz šo vienošanos pamata taču tika rēķināta Jūsu alga. Uzrakstiet Darba līguma grozījumus un turpmāk būs Jūsu noteiktā stundu likme+piemaksas.
Zinme
Zinme 05.02.2013 10:43
1189 ziņojumi
Cienījamā Ella, uzņēmuma vadītāj!
Algojiet speciālistu! Kaut uz dažām stundām! Viens cilvēks nekad visu nezinās, ar to jārēķinās.

...es tagad varu izlabot savu darba līgumu ar veco datumu un izmest arā visās vienošānas?? tipo tā arī bija no paša sākumā?

Neviens dokuments nav jāmet ārā.
Bet turpmāk jāsagatavo jauns, pareizs dokuments.
Samaksājit, un es Jums visu sakārtošu.
Aivars007
Aivars007 05.02.2013 10:55
26984 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.