Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Lūgums tiem, kam ir konts Privatbankā Uz tēmu sarakstu
Lūgums tiem, kam ir konts Privatbankā
Es jau te vairākās vietās lūdzu.
Būtu milzīgi pateicīgs, ja kāds varētu veikt pārskaitījumu no sava Privatbank konta uz manējo (vēlams 135 Ls), jo banka nestrādā līdz 2. aprīlim.
Lai nebūtu jāsatraucas, nedaudz lielāku summu esmu ar mieru piegādāt jums skaidrā naudā. Varu veikt arī pārskaitījumu.
Paldies!
Atbildes (43)
Kāpēc es neņemu ātro kredītu?
Nevienā no tiem kantoriem nav konts Privatbankā, tāpēc nauda līdz manīm vienalga nonāks tikai 2.aprīlī.
Kāpēc nauda nepieciešama Privatbankā?
Tāpēc, ka man jāveic maksājums ar karti. Derīga debetkarte ir tikai Privatbankā.
Vai es nevaru veikt maksājumu ar karti no citas bankas, kuras filiāle brīvdienās strādā?
Nē, jo filiālēs brīvdienās jaunas kartes neizgatavo un neizsniedz, tam nepieciešams pāris DARBA dienu.
А зачем платить картой, если у вас есть наличные?
Ну пусть кто-нибудь другой заплатит за вас в интернете, отдадите ему наликом.
Ну пусть кто-нибудь другой заплатит за вас в интернете, отдадите ему наликом.
To jau arī cilvēks lūdz.
Ja man būtu šajā bankā konts un nauda tajā kontā, es palīdzētu.
Diemžēl, arī starp maniem paziņām nevienam šajā bankā nav konta.
Cilvēcīgi šo lūgumu ļoti labi saprotu, jo nesamaksāšanas gadījumā droši vien būs lieli procenti laikam vai kādas citas represijas.
Vienīgi stulbi ir tas, ka maksājuma termiņš nolikts brīvdienās un svētku dienās.
Cits manā vietā nevar samaksāt, maksājums jāveic no mana konta.
Bet tas nemaina lietas būtību: kaut kādā veidā jādabon nauda Privatbank kontā. Un ārējie naudas iemaksas automāti arī viņiem nav.
Es saprotu, ko vajag.
Jāturpina meklēt kāds, kam ir šajā bankā norēķinu konts un i-bankas pieslēgums.
Citas izejas nav.
у меня есть счет в приват
Спасибо! Послал сообщение в личку!
šitādu lūgumu jau es vienreiz redzēju...tikai citā vietā.
intresantiņi gan
Вот и мне подозревается, что это какой-то развод. Товарисч вчера не знал, что будет 4 дня праздников и все будет закрыто? Не мог уладить свои платежи заранее? А сегодня утром об этом вспомнил.
šitādu lūgumu jau es vienreiz redzēju...tikai citā vietā.
intresantiņi gan
Lūgums tiem, kam ir konts Privatbankā
Es jau te vairākās vietās lūdzu.
Спасибо! Послал сообщение в личку!
Edelina, pēctam pastāstiet, ar ko tas Jūsu naivums beidzās
Apžēliņ, te izrādās "manus kauliņus skalo". Vai drīkst arī man pēc tam pastāstīt, kā mums gāja?
Pastāstiet gan abi!
Mēs saliksim abus stāstījumus kopā, izsijāsim, izvētīsim, izskalosim, izdabūsim vidējo aritmētisko...
Neķeriet vien kreņķi - visa sabiedrība pilna ar krāpniekiem, kāds tur brīnums, ka rodas aizdomas.
Apžēliņ, te izrādās "manus kauliņus skalo". Vai drīkst arī man pēc tam pastāstīt, kā mums gāja?
Ne, labāk lai Edelina pastāstiet
Es gan gribētu zināt abus viedokļus.
Vienai pusei nekad nav taisnība. Jo taisnība vienmēr ir pa vidu.
Bēdu ieleja, it kā visu norunājām un pēkšņi Edelina pazūd,
Why people are so cruel?
Vai Latvija jau Lielbritānijai pieteikusi karu un padevusies?
Tajā bankā nevienam sakarīgam cilvēkam konts nav.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture