Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Когда регистрирует фирму если присутствует систематичность перевода денег? Uz tēmu sarakstu
5 ziņojumi
Atbildes (17)
5 ziņojumi
Для СГД главное, чтобы доходы физического лица были подконтрольны и налоги начислены.
5 ziņojumi
Кстати, удостоверение уже никто не сдает, потому что больше его никто не выдает
5 ziņojumi
5 ziņojumi
Nebūt tik naiviem un lētticīgiem un neievēlēt Saeimā klaunus, aktierus, mūziķus, sportistus, "Tālavas taurētājus" un tamlīdzīgu "eliti", kuri akli balso par to, ko daži darboņi savās galvās ir izperinājuši priekš šī aunu bara, ko visi saucam par "tautu" Latvijā. Ar vienu aprēķinu - lai paši kļūtu par miljonāriem.
Toties, ja tas būtu darba līgums parastajā SIA, tad no 1100 eiro (bruto alga 890 plus DD soc 210) valstij būtu jāsamaksā 476, bet uz rokas sanāktu 623 eiro.
Es ļoti labi saprotu, ka darba ņēmējs ir ieinteresēts, lai viņam būtu sociālās garantijas slimības vai bezdarba gadījumā. Bet es esmu darba devēja pozīcijā un gribētu zināt, cik no jums būtu ar mieru izvēlēties variantu 623 sev/476 valstij salīdzinājumā ar 1000 sev/100 valstij, ja tas būtu jāmaksā no SAVAS kabatas.