Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
EDS aprēķinātā soda nauda Uz tēmu sarakstu
Milledy 24.12.2014 10:53
16 ziņojumi
16 ziņojumi
Atbildes (6)
Pārbaudiet rūpīgi iepriekšējos periodus.
Visticamāk, ka kādā mēnesī vispār nav ticis samaksāts nodoklis.
Un tā nokavējuma nauda "velkas līdzi" vēl no iepriekšējās dzīves.
Ja nodokļus maksā savlaicīgi, netiek aprēķināta nokavējuma nauda.
Tas ir izslēgts, jo nokavējuma naudu automātiski aprēķina robots, nevis cilvēks manuāli.
Visticamāk, ka kādā mēnesī vispār nav ticis samaksāts nodoklis.
Un tā nokavējuma nauda "velkas līdzi" vēl no iepriekšējās dzīves.
Ja nodokļus maksā savlaicīgi, netiek aprēķināta nokavējuma nauda.
Tas ir izslēgts, jo nokavējuma naudu automātiski aprēķina robots, nevis cilvēks manuāli.
Внимательно проверьте в отчете дату выплаты зарплаты. Если сдаете в начале месяца может показать 5,6,7,8 число и соответственно если налоги оплачены 12- то уже будут штрафные.
ПНН должен быть удержан и перечислен в момент выплаты зарплаты. Никакого отношения к дате сдачи отчета он не имеет.
ПНН должен быть удержан и перечислен в момент выплаты зарплаты. Никакого отношения к дате сдачи отчета он не имеет.
Зачастую начинающие бухгалтеры в отчёте указывают именно начисленный в прошлом месяце IIN. Для них - "грубо": в отчёте за ноябрь - социальный за ноябрь, а подоходный за октябрь. Это - "грубо", т.к. бывает целый ряд нюансов. Например, если не было денег на выплату зарплаты и её задержали на пару месяцев; купили цессию с долгами и выплачивают по возможности, депонировали чью-то зарплату и т.д. и т.п.
Да, соблюдение нюансов - это прекрасно ( особенно когда на фирме 1,5 человека ).
Когда работников много, можно, соблюдая нюансы, запутаться так, что ничего не сойдется.
Уже много-много лет показываю только "грубо" и ни разу об этом не пожалела
Когда работников много, можно, соблюдая нюансы, запутаться так, что ничего не сойдется.
Уже много-много лет показываю только "грубо" и ни разу об этом не пожалела
Piekrītu Loral 100%.
Ja man vajadzētu "тонко", es būtu sen jau pavisam sajucis.
Daru tieši tāpat kā Loral, un nekad "nedzenāju kapeikas" pa kontiem un pa pārskatiem.
Ja man vajadzētu "тонко", es būtu sen jau pavisam sajucis.
Daru tieši tāpat kā Loral, un nekad "nedzenāju kapeikas" pa kontiem un pa pārskatiem.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt