Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļu pārskats no VID EDS
Varbūt kāds ir mēģinājis nodokļu pārskatu ieseivot kompī- ja jā , tad kā to var izdarīt? Negribas drukāt 30 lpp
Man pagaidām nav izdevies to izdarīt. Vai varbūt var kaut kā samazināt to lpp skaitu.
Liels paldies.
Atbildes (11)
Jāuzinstalē virtuālais printeris Cute PDF Writer. Jāizvēlas summas veids->kopējā summa. To jau apsprieda n-tos gadus atpakaļ.
Var arī iet citu ceļu - visu iezīmēt un ielikt word failā, ja ir vēlme saglabāt savā datorā.
Tikai nesaskatu te neko racionālu. Sagatavotais pārskats EDSā ir tik ilgi, kamēr tiek pieprasīts jauns pārskats - par citu periodu.
Vajadzības gadījumā taču vienmēr var atvērt EDS un apskatīties to, kas nepieciešams.
Var arī iet citu ceļu - visu iezīmēt un ielikt word failā, ja ir vēlme saglabāt savā datorā.
30 lpp.iezīmēt?
30 lpp.iezīmēt?
var nospiest kopā Ctrl + A uz viss dokuments tiks iezimēts uzreiz....
Нужно подготовить к печати- принтовать. Потом когда появится таблица, где слева параметры печати,а справа текст- слева обычно он указывает модель принтера- и там,кликнув, поменяйте на сохранить.
Jūs patiešām domājat, ka vajag saglabāt 30 lpp?
Ja cilvēkam vajag... kaut vai 300 lpp.
Gaumes jautājums.
Man labāk patīk nokopēt un ielīmēt excelī. Tur es iekrāsoju tās summas, ar kurām veicu kādas darbības vai salīdzinos. Un faila lielums nemaz nav tik liels. Agrāk es drukāju, bet tagad gandrīz vai tikai saglabāju,
Tur es iekrāsoju tās summas, ar kurām veicu kādas darbības vai salīdzinos.
PDF arī var iekrāsot.
Un faila lielums nemaz nav tik liels.
Protams, ka nav tik liels, ja prot saglabāt...kopējā summa.
Paldies.
Nevajag man ne saglabāt ne printēt, tikai informācijai par gadu , lai varu tās sīkās kavējuma naudas iegrāmatot
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture