Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Preču paraugu pārdošana
Labdien.
Kā jums liekas, ja mēs pārdodām preču paraugus klientam, ko saņemuši pa velti no piegādātāja, man viņus jāpieņem noliktavā ar 0 vērtību, vai pa faktisko cenu, par kuru mēs tos pērkam vai pirksim nākotne. No piegādātāja par tiem paraugiem nekādu pavaddokumentu nav. Ir tikai meilos info par cenām no cenu lapām.
Atbildes (13)
Visi paraugi bija jāpieņem ar pavadzīmi (585.not.sadaļa par preču pārvietošanu). Nevar pārdot to, kā nav!
To es saprotu, bet vai tos ir jāpieņēm ar nulles vērtību?
No piegādātāja par tiem paraugiem nekādu pavaddokumentu nav
To es saprotu, bet vai tos ir jāpieņēm ar nulles vērtību?
Ko Jūs saprotat? Prasiet dokumentu, skatieties līgumu, vai vispār drīkst pārdot.
Es atļauju pārdot. Nav nekur jāskatās.
Man šodien atļauju došanas diena - trešdiena.
Es atļauju pārdot. Nav nekur jāskatās.
Tad protams drīkst, bet vai ir rakstiski?
Es taču uzrakstīju.
Bet... Japaina, spriežot pēc Jūsu ierakstu skaita VGK, Jūs laikam nesapratīsiet...
spriežot pēc Jūsu ierakstu skaita VGK, Jūs laikam nesapratīsiet.
A, cik jābūt, lai saprastu?
A vot bez pusstopa tā uzreiz i nepateikšu.
Es zvēru, es zvēru – mazlietiņ jau dzeru, bet tikai ar mēru. Es neesmu skops… pusdienā pusstops, bet vakarā stops. (V.Lukss)
Es zvēru, es zvēru – mazlietiņ jau dzeru, bet tikai ar mēru. Es neesmu skops… pusdienā pusstops, bet vakarā stops.
Paldies par "foršam" atbildēm. Visi esat ļoti "gudri".
Mēs esam gudri bez pēdiņām!
Re, kā prot uzmest lūpu.
Vispirms labāk būtu izlasījusi līgumu.
Publicējiet līgumu, un šejienes stulbeņi Jums dos kvalificētu padomu.
Caca atradusies! Deguns mākoņos, zināšanas - peļķē!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture