По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

Savstarpējais ieskaits angliski Uz tēmu sarakstu

Savstarpējais ieskaits angliski
Sveicināti!

Ir radusies tāda situācija, ka man vajag noformēt savsterpējās ieskaites aktu, kas ir starp divām pusēm, kuras viena otrai izraksta rēķinus un ar šo aktu vienojas, ka par konkrētajā aktā norādīto rēķinu kopsummu (tiek norādīti rēķini no abām pusēm šajā aktā) tiek dzēsti savstarpējie parādi (nu un attiecīgi parasti kādai no pusēm paliek tik un tā kāds atlikums ko paliek parādā un to arī pārskaita.
Cerams esat par tādu parādību dzirdējuši.

Bet problēma ir tāda, ka man to tagad vajag noformēt angļu valodā, partnerim no Eiropas.
Esmu tādus noformējis tikai latviešu valodā un iztulkot man ne pārāk labi izdodās..
Cik vien spēju, izmeklēju internetā, bet neveiksmīgi.

Varbūt kādam ir šāds akts iztulkots angļu valodā? Vai vismaz zināms nosakumus, kā tas precīzi saucās šajā svešvalodā?
Jebkāda palīdzība būtu augstu novērtēta!
Certain
Certain 22.09.2015 16:09
2 ziņojumi

Atbildes (3)

Labprāt palīdzētu, minēto svešvalodu saprotu samērā labi, bet... neesmu neko dzirdējis par tādu parādību.
Aivars007
Aivars007 22.09.2015 16:17
26984 ziņojumi
сам на составлял, но назвал бы - agreement to offset payments или clearing arrangement
Tehnolog
Tehnolog 23.09.2015 10:21
3134 ziņojumi
MUTUAL SETTLEMENT.
Present act is confirmation of settlement of accounts between XX SIA and XXX.
In the process of settlement of accounts following sum of xx$ are considered as paid.
Mfc-7460
Mfc-7460 23.09.2015 17:27
47 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.