Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
HORIZON starpizmaksa Uz tēmu sarakstu
Atbildes (9)
Jums pašai darbam jeb pasniegšanai kursos???
Ja kursos apmācat citus strādāt darbā ar Horizonu- kā to var izdarīt ja pats vēl tikai mācas ????
Ja kursos apmācat citus strādāt darbā ar Horizonu- kā to var izdarīt ja pats vēl tikai mācas ????
Vienīgais ko algās Horizonā( vismaz man nav izdevies iestāstīt) a varbūt var ir vidējās dienas izpeļņas aprēkins ( kur jāpiemēro grafika dienas periodā) . Cik sapratu no prezentācijām - arī to var bet jābūt pamatīgi izmantotām horizona iespējām-vēl šo to vieglāk likt ierakstīt ar roku nevis kādām iestāstīt kā tā programma to izdara.
Tikai nesakiet ka to nevar izdarīt : HORIZONĀ VAR TIKAI JĀMĀK . ( arī Jūsu vēlmi aizmaksāt algu par periodu līdz atvaļinājumam)
Un vel nav skaidrības, kada veida programma paņems samaksai 26 dienas (alga pirms atvaļinājuma un atvaļinājums) un pec tam pie kopēja aprēķina palikušas mēnesī dienas.
A kādēl Jums starpizmaksā VISPĀR JĀIZMAKSĀ ALGA PAR NOSTRĀDĀTO PERIODU LĪDZ ATVAĻINĀJUMAM . Pašu atvaļinājuma naudu- jā saprotu
Tikai nesakiet ka to nevar izdarīt : HORIZONĀ VAR TIKAI JĀMĀK . ( arī Jūsu vēlmi aizmaksāt algu par periodu līdz atvaļinājumam)
Jums pašai darbam jeb pasniegšanai kursos???
Es ar HORIZONU strādāju 6 mēnešus, bet starpizmaksu neizmantoju. Bet par kā var... ēst vienkārši gribas, bet darba nav... Iemaņas darbā ar grāmatvedības programmām man ir, ļoti viegli to apgūvu, bet ir momenti, kad pati nevaru tikt galā. Kad strādāju man apmacīja konsultants, jo ar algu netiku pati, bet par šo lietu es nepajautāju, un ... Man kursantiem vajag
Vienīgais ko algās Horizonā( vismaz man nav izdevies iestāstīt) a varbūt var ir vidējās dienas izpeļņas aprēkins ( kur jāpiemēro grafika dienas periodā) . Cik sapratu no prezentācijām - arī to var bet jābūt pamatīgi izmantotām horizona iespējām-vēl šo to vieglāk likt ierakstīt ar roku nevis kādām iestāstīt kā tā programma to izdara.
Un vel nav skaidrības, kada veida programma paņems samaksai 26 dienas (alga pirms atvaļinājuma un atvaļinājums) un pec tam pie kopēja aprēķina palikušas mēnesī dienas.
A kādēl Jums starpizmaksā VISPĀR JĀIZMAKSĀ ALGA PAR NOSTRĀDĀTO PERIODU LĪDZ ATVAĻINĀJUMAM . Pašu atvaļinājuma naudu- jā saprotu
Jā būtu viens atvaļinājums, aprēķins man ir, varētu apjet šo situāciju, bet pēc likumdošanas vajag izmaksāt vienlaicīgi algu un atvaļinājuma naudu. Varbūt HORIZONā tas nav iespējams? Ar kasi tiku galā, kad zināju ka tas ir iespējams un vel reiz papētīju ne bez Jūsu palidzības . Tāpēc gribas kaut vienu vārdiņu no gudriem cilvēkiem sagaidīt!
Starpizmaksā jau arī algu var sarēķināt un izmaksāt ( sistēmā tas ierēķinās kā avanss) .
Samaksai programma dienas paņems tik cik vajag.
Starpizmaksā jau arī algu var sarēķināt un izmaksāt ( sistēmā tas ierēķinās kā avanss) .
Paldies! Šodien pamēģināšu.
Labdien!
Turpmāk varat uzdot sev interesējošo jautājumus arī Horizon Atbalsta lapā sadaļā Lietotājs palīdz lietotājam. Šajā lapā atradīsiet arī noderīgas bezmaksas instrukcijas. Skat. šeit :
http://horizon.lv/lv/support/
Turpmāk varat uzdot sev interesējošo jautājumus arī Horizon Atbalsta lapā sadaļā Lietotājs palīdz lietotājam. Šajā lapā atradīsiet arī noderīgas bezmaksas instrukcijas. Skat. šeit :
http://horizon.lv/lv/support/
Zita.luste 01.12.2015 11:38
3 ziņojumi
3 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt