Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Расчет заработной платы в 2016 году Uz tēmu sarakstu
Jelena.mak 17.12.2015 00:00
2 ziņojumi
2 ziņojumi
Atbildes (265)
Pareizi, jo likme taču ir noteikta ņemot vērā VISAS stundas (gan par darbādiena, gan par svētku dienā esošajām).
pamta ir nevis grafika, bet darba ligums, kur darba devējs "sola" maksāt par normālo darba laiku.
pamta ir nevis grafika, bet darba ligums, kur darba devējs "sola" maksāt par normālo darba laiku.
nesaprotu, kas ir mainījies likumā, un kāpēc tagad tāda ažiotāža ar svētku dienu neiekļaušanu vidējā izpeļņā, jo 74 panta 1 daļas 8 punkts darba likumā pastāv kopš 2006. gada?
tagad pēkšņi ar 2016 gadu (PĒC 10 GADIEM) visi mainīs uzkaraties metodikas un ņems ādā šīs summas no aprēķiniem???
Ko es esmu palaidis garām?
tagad pēkšņi ar 2016 gadu (PĒC 10 GADIEM) visi mainīs uzkaraties metodikas un ņems ādā šīs summas no aprēķiniem???
nesaprotu, kas ir mainījies likumā, un kāpēc tagad tāda ažiotāža ar svētku dienu neiekļaušanu vidējā izpeļņā, jo 74 panta 1 daļas 8 punkts darba likumā pastāv kopš 2006. gada?
Tā sanāk, es visiem saviem klientiem jau paspēju izņemt par 1996. un 1997.g.
Vēl palika 8 gadi.
Visiem tagad pendzijas arī pārrēķināšot visas šīs ažiotāžas sakarā.
Šausmas!
Tagad ir redzams, kā mēs lasām un izprotam likumus. Ne 10.gadinepagāja, gan saprata, kā jārēķina!
Visi, kas tagad "cepās" par to vienu dienu, ko šogad grib izņemt no vidējās izpeļņas, neaizmirstiet vadītājiem pateikt, ka 10.gaduspar daudz iekļāvāt vidējā izpeļņā un tad bļaujiet.
Visi, kas tagad "cepās" par to vienu dienu, ko šogad grib izņemt no vidējās izpeļņas, neaizmirstiet vadītājiem pateikt, ka 10.gaduspar daudz iekļāvāt vidējā izpeļņā un tad bļaujiet.
Что поделать, если никто не читает законы? Все только по форумам бухгалтерию учат.
Один раз прочитали и удивились?
Tagad ir redzams, kā mēs lasām un izprotam likumus. Ne 10.gadinepagāja, gan saprata, kā jārēķina!
За 10 лет (даже 15 лет) и другие чудеса были. Сейчас придется еще опачивать праздничные дни, которые попадают посередине отпуска. Это еще одна развлекуха будет
Один раз прочитали и удивились?
Kāpēc forumā pirms 10.gadiemto neierakstīja?? Kur Mu-Maija bija? Kāpēc skaļi neteica?
Mēs vismaz tagad zinām vainīgo!
Я об этом уже лет 10 пишу везде и всюду. И здесь тоже писала. Но только сейчас меня услышали
Анда, вот кто виноват
Я об этом уже лет 10 пишу везде и всюду. И здесь тоже писала. Но только сейчас меня услышали
Kurš sadzirdēja, a kurš i neplāno sadzirdēt visus tos marasmus, kas laiku pa laikam tiek sarakstīti.
Katram savs!
Сейчас придется еще опачивать праздничные дни, которые попадают посередине отпуска. Это еще одна развлекуха будет
это я уже сделала, прога считает
Ņemot vērā, ka saskaņā ar "gudrajiem" likumiem tagad jāmaksā par to, ka cilvis svētku dienā sēž mājās un iedzer šņabi - jo tiek "zaudēta" iespēja strādāt un nopelnīt, es domāju prasīt, lai man maksā ministra algu, jo es arī "zaudēju" iespēju saņemt lielāku algu.
Viens pret vienu.
Viens pret vienu.
Удивительно, что только сейчас. Это надо было сделать 15 лет назад
15 лет назад не было правил КМ, разъясняющих норму закона, потому кто как понимал, тот так и считал
Помню как обсуждалось 3 разных алгоритма начисления отпускных у суммарников, у Инст был интересный вариант, экзотический. Интересно, живучий до сего дня, аль нет.
15 лет назад не было правил КМ, разъясняющих норму закона, потому кто как понимал, тот так и считал
Маргарит, а что за правила?
Видимо, это правила о минимальной зарплате.
И сейчас этих правил о расчете среднего нет. Просто правила о минималке подстроили под требования закона. Заодно, требования законеа перечитали и в общем случае.
И сейчас этих правил о расчете среднего нет. Просто правила о минималке подстроили под требования закона. Заодно, требования законеа перечитали и в общем случае.
interesanti, kāds būs grāmatveža skaidrojums darbiniekiem, kuri pēkšņi pamanīs, ka daļa no aprēķinātās algas, nebūs iekļauta vidējā izpeļņā?
interesanti, kāds būs grāmatveža skaidrojums darbiniekiem, kuri pēkšņi pamanīs, ka daļa no aprēķinātās algas, nebūs iekļauta vidējā izpeļņā?
То, что бух 15 лет закон не читал, а считал как бог на душу положит...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt