Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Переплата PVN Uz tēmu sarakstu
Jekaterina.l 30.08.2016 13:06
50 ziņojumi
50 ziņojumi
Atbildes (20)
Я пишу,но меня часто не слышат и возвращают на счет,где-то у них эти письма(КАЦ)гуляют. Не слышали раза 2-3 за полгода. Говорят пропадает на сервере
mēs nekādus iesniegumus nerakstām, nodoklis automātiski tiek novirzīts citu nodokļu parādu segšanai, ja tādi ir, un pārējais tiek vai pārcelts uz nākošajiem periodiem vai atmaksāts uzņēmuma bankas kontā ja izpildās kādi konkrēti nosacījumi, viss atrunāts likumā.
Piekrītu Agnesei.
VID pat dusmojas, ja raksta šādus iesniegumus.
Ja PVN pārmaksa ir akceptēta (to var redzēt EDSā), nemaksājiet kādu no nodokļiem par attiecīgo summu, un viņi paši pārcels šo summu.
Uz kontu atmaksā tikai tad, ja izpildās nosacījumi.
Es parasti tādos gadījumos piezvanu Maksājumu daļai, lai pārceļ attiecīgu summu.
VID pat dusmojas, ja raksta šādus iesniegumus.
Ja PVN pārmaksa ir akceptēta (to var redzēt EDSā), nemaksājiet kādu no nodokļiem par attiecīgo summu, un viņi paši pārcels šo summu.
Uz kontu atmaksā tikai tad, ja izpildās nosacījumi.
Es parasti tādos gadījumos piezvanu Maksājumu daļai, lai pārceļ attiecīgu summu.
Спасибо!
Jekaterina.l 30.08.2016 14:46
50 ziņojumi
50 ziņojumi
Весь последний год, каждый месяц пишу заявления с просьбой перекинуть ПВН переплату на соцналог.
Особо не заметила,чтобы ВИД dusmojas по этому поводу
Весь последний год, каждый месяц пишу заявления с просьбой перекинуть ПВН переплату на соцналог.
Ваши заявления совпали с их решением, факт, что они сами решают, что делать с нашими налогами,
мне 3,60 евро с УИН переводили на риску нодеву по 0,36 цент. каждый месяц весь год.
Es arī vienmēr tā darīju.
Taču pēdējā laikā man atbildēja ar dusmīgām vēstulēm - mēs paši zinām, ko darīt.
Katram jau sava pieredze.
Ir KACi, kurp es piezvanu, un pārceļ bez vēstules. Ir KACi (Rīgā), kuri "lec uz ecēšām".
Visiem jau nekad neizdabāt.
Значит мне повезло, если не считать постоянно висящего "красного" напоминания, что я "ну ооочень подозрительное лицо".
У меня уже год висит это красное напоминание
Tas gan nav labi. Labāk, ka tādu sarkanu paziņojumu nebūtu. Jo tā krājas "dosjē" par NM.
У меня уже год висит это красное напоминание
а что это за напоминание ?
Jekaterina.l 31.08.2016 19:33
50 ziņojumi
50 ziņojumi
Напоминание (вернее сказать предупреждение) о том,что возможно,на фирме зарплату выплачивают в конвертах
Понятно...
Jekaterina.l 31.08.2016 22:15
50 ziņojumi
50 ziņojumi
не знаю как у вас, а в нашем случае на данный момент висит и переплата ПВН и ГРОЗНАЯ красная ЗАДОЛЖЕНОСТЬ ПО СОЦ. налогу. Написала заявление с просьбой перекинуть ))) Автоматически ничего не сняли...
Jekaterina.l 16.09.2016 17:32
50 ziņojumi
50 ziņojumi
не знаю как у вас, а в нашем случае на данный момент висит и переплата ПВН и ГРОЗНАЯ красная ЗАДОЛЖЕНОСТЬ ПО СОЦ. налогу. Написала заявление с просьбой перекинуть ))) Автоматически ничего не сняли...
Kā jau šeit teikt - katram VID KAC sava kartība un noteikumi kā dara un ko dara
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt