Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Jauns uzņēmums
Labdien. Man plānā ir atvērt jaunu internetveikalu kur pārdotos preces visai ģimenei , kā arī bērniem un sievietei visos dzīves posmos ( tas bija domāts kā, izejamie tērpi, grūtniecības periods, jaundzimušā apģērbi utt.) Preces plānots iegādāties no starptautiska izplatītāja, taču šeit atduras pirmais no maniem jautājumiem - vai ar šo izplatītāju man ir jāslēdz sadarbības līgumus, vai arī jāpasūta un jālūdz izrakstīt vienkārši pavadzīme? Nākamais jautājums ir par kases aparātiem un serijkodiem. vai ir nepieciešams kases aparāts, ja norēķināšanās paredzēta tikai caur internetbanku vai ar bankas pārskaitījumu? Un par sērijkodiem.. Vai man pašai ir jāmeklē kaut kur kur izgatavot tos sērijkodus vai pietiek ar tiem, kas nāk uz precēm? Un tad vēl viens sekojošais jautājums, taču vairāk par paša uzņēmuma vadību. Ja esmu firmas dibinātāja, kā arī vienīgā valdes locekle, vai man sevi ir jāpieņem darbā direktora amatā? un ja jā, tad kā to pareizāk noformulēt? Liekas samērā glupi jautājumi, taču tā ir tiko dzimusi ideja un ar uzņēmumvadību kā arī ar grāmatvedību esmu uz jūs tikai tik cik apkārt kaut ko dzirdējusi. Ceru uz sapratni.
Atbildes (20)
Tāda konsultācija ir maksas pakalpojums
Pie tam, regulārs. Grāmatvedis maksā naudu.
Sākot tik nopietnu biznesu un aizmirst par grāmatveža nepieciešamību ļoti slikta pazīme.
tiko dzimusi ideja
Liekas samērā glupi jautājumi, taču tā ir tiko dzimusi ideja un ar uzņēmumvadību kā arī ar grāmatvedību esmu uz jūs tikai tik cik apkārt kaut ko dzirdējusi.
Būs grūti, ja maz naudas un prāta. Būs vieglāk, ja ir daudz naudas un algosiet gudru grāmatvedi! Gudrs grāmatvedis ir vairāk kā puse no biznesa veiksmes.
Gudrs grāmatvedis darīs savu darbu, nevis vadīs kāda nezinīša biznesu.Pieraduši tā - divi vienā un vēlams par kapeikām.
Gudrs grāmatvedis darīs savu darbu, nevis vadīs kāda nezinīša biznesu.Pieraduši tā - divi vienā un vēlams par kapeikām.
Vai es rakstīju, ka grāmatvedis vadīs biznesu? Bet vadītājam nebūs jādomā par grāmatvedību vispār. Un ja nezinītis=muļķis, tad arī nekāds grāmatvedis nepalīdzēs!
Vai es rakstīju, ka grāmatvedis vadīs biznesu?
Bet vai es rakstīju, ka Jūs to rakstījāt?
Nerakstījāt, bet es to salasīju starp rindiņām
Nerakstījāt, bet es to salasīju starp rindiņām
Ak, Jūs viltnieks
Nezinītis vadītājs var sataisīt tādas muļķības, ka neviens, pat visgudrākais, grāmatvedis nevarēs līdzēt
Un parasti viņi meklē grāmatvedi, kad jau tās muļķības ir sataisītas, nevis pirms taisīšanas.
Un parasti viņi meklē grāmatvedi, kad jau tās muļķības ir sataisītas, nevis pirms taisīšanas.
100% piekrītu.
Nocirtāt ideju pašā saknē
Veriet tik vaļā savu internetveikalu.
Grāmatvedības uzskaite - špicka.
Šeit Jums palīdzēs ar padomu, visus grāmatojumus uzrakstīs priekšā.
Daža laba kolēģe ne tikai uzrakstīs, pat nolasīs skaļi priekšā.
Šis profesionālu grāmatvežu virtuālais klubs darbojas tieši tādiem, kuri "ar uzņēmumvadību kā arī ar grāmatvedību esmu uz jūs" ir paredzēts.
visus grāmatojumus uzrakstīs priekšā.
Зачем граматоюми, бух.программа же есть. Она сама все занесет и отчеты сдаст.
Arī taisnība, man tas jau bija piemirsies.
Paldies, Albīna!
Толпа народа обиделась

Mans gan nē.
Kas man - mans ar savām trīs ziemām skolā dzīvo tik uz priekšu.
100% piekrītu.
А когда находят очень часто можно слышать "что так дорого, там работы на 15 минут !!"
http://www.brivi.lv/
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture