Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskats
UIN un uzkrājumi Uz tēmu sarakstu
Atbildes (99)
Es nerakstīju, ka "uzkrājumi" jālikvidē Aktīvā.
Aktīvā nav sadaļas "uzkrājumi".
Un nezinu, aiz kāda vārda Jūsu gadījumā šīs summas Aktīvā ir paslēptas.
Tās arī jālikvidē.
Tā tas bija domāts.
Aktīvā nav sadaļas "uzkrājumi".
Un nezinu, aiz kāda vārda Jūsu gadījumā šīs summas Aktīvā ir paslēptas.
Tās arī jālikvidē.
Tā tas bija domāts.
izlasi lūdzu pats savu komentāru tur rakstīts AKTĪVS.
Man viss kārtībā , stāv pareizā vietā, tik tagad jālikvidē. MK 775 izlasīti.
Man viss kārtībā , stāv pareizā vietā, tik tagad jālikvidē. MK 775 izlasīti.
Izlasīju, lūdzu, pats, un tur tā "nestāv" rakstīts!
Pārlasiet vēlreiz.
Rakstīts bija "uzkrājumu summas", nevis "uzkrājumi".
Ar to bija domātas tās summas, ko Pasīvā ielikāt rindā "Uzkrājumi".
Āmen!
Pārlasiet vēlreiz.
Rakstīts bija "uzkrājumu summas", nevis "uzkrājumi".
Ar to bija domātas tās summas, ko Pasīvā ielikāt rindā "Uzkrājumi".
Āmen!
Sanāk, ka agrāk reķinājām D 721....731... - K43.. un koriģējām UIN, tad tagad no konta K43.. viss jāizņem ,jo tie ir uzkrājumi un šogad darām tāpat tikai liekam K 56... uzkrātas saistības, bet ka ar UIN. Tad jau nekas nemainās pārliec D43...- K 56... un uzkrājumus nosauc par uzkrātām saistībām.
Kādreiz bija tā - uzkrātās saistības nekoriģē UIN, uzkrājumi koriģē.
Japaina 25.01.2017 11:03
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
http://***censored***/raksti/gramatvediba/gramatvediba/ka-uzskaita-uzkratas-saistibas-neizmantotajiem-atvalinajumiem/10013
No šī raksta saprotu ka jādara tāpat kā līdz šim.
http://***censored***/raksti/gramatvediba/gramatvediba/ka-uzskaita-uzkratas-saistibas-neizmantotajiem-atvalinajumiem/10013
Atkal "... būtu koriģējams ..."!!!
Manuprāt, labāk būtu, ja šie "eksperti" vispirms savus spēkus veltītu tam, lai kopīgi panāktu situāciju, ka normatīvos aktus katrs nevarētu tulkot pēc savas izpratnes un gaumes.
Kāda gan jēga visiem šiem skaidrojumiem, kuros ir "būtu koriģējams"? Jums "būtu", man - "nebūtu", un ko tad? Kuram taisnība?
man nav Ifinanses abonēšanā...ka uzzināta kas tur rakstīts???
Lina 25.01.2017 13:16
167 ziņojumi
167 ziņojumi
man nav Ifinanses abonēšanā...ka uzzināta kas tur rakstīts???
Tur taču rakstīts, cik var par velti.
Japaina 25.01.2017 13:23
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Citāts no tā raksta
Es te nekādu "Ameriku neatklāju". Tās ir tikai manas pārdomas par šo tēmu.
VISi tikai domā.
Es te nekādu "Ameriku neatklāju". Tās ir tikai manas pārdomas par šo tēmu.
VISi tikai domā.
Хотелось бы услышать пояснения 30 января
Из VIDа также жду ответы на вопросы как списать накопления и как учитывать в случае, если накопления продолжать рассчитывать. Могут ответить без конкретики. Они-то умеют.
В методике ifinanses накопления на отпуск корректируются через 43 и 72&73.
Из VIDа также жду ответы на вопросы как списать накопления и как учитывать в случае, если накопления продолжать рассчитывать. Могут ответить без конкретики. Они-то умеют.
В методике ifinanses накопления на отпуск корректируются через 43 и 72&73.
Es ar VID aizsūtīju jautājumu par tiem uzkrājumiem, un korekciju mikrosabiedrībai, kad beidz rēķināt, bet par 3. dienām atbildes nav.
Не знают они ещё, что ответить. Ни ВИД, ни Финмин, только со всех сторон всяческие консультанты свои предположения публикуют. Ждём-с, когда законодатели разродятся разъяснениями.
Не знают они ещё, что ответить. Ни ВИД, ни Финмин, только со всех сторон всяческие консультанты свои предположения публикуют. Ждём-с, когда законодатели разродятся разъяснениями.
А они знают?
Vgk2017 25.01.2017 22:25
40 ziņojumi
40 ziņojumi
А они знают?
Ну к пятнице обещались уже знать, хотя не факт. Про финансовые сделки вот полгода думают, что ответить
... Ну к пятнице обещались уже знать ...
Kurš to ir apsolījis? Uz kuru piektdienu no visām daudzajām gaidāmajām piektdienām?
Kurš to ir apsolījis? Uz kuru piektdienu no visām daudzajām gaidāmajām piektdienām?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt