Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
ceļazīmes? Uz tēmu sarakstu
24 ziņojumi
Atbildes (20)
Ko noraksta?
Vai varat jautājumu uzdot saprotamā veidā?
Šodien nav ceturtdiena, zīlēšanas salons nedarbojas!
stājas spēkā 2016.gada1.janvārī.
Un vispār - kādos gadījumos PVN "noraksta"?
Tā šis cilvēks nekad un nemūžam neko neiemācīsies, ja Jūs visas zīlēsiet un visus iespējamos variantus ar varu bāzīsiet mutē.
10269 ziņojumi
Ja neprot pajautāt, lai iet sēnes lasīt vai lai brauc uz Īriju nokautajām vistām spalvas plūkāt!
Zinās, kas un kā dalās un kādus %% noraksta!
10269 ziņojumi
Man по барабану, kur atrodas jautājuma autors.
Ja neprot tik daudz, kā cilvēcīgi pajautāt padomu, tādās diskusijās, manuprāt, nav jāiesaistās.
Jā, es esmu nikns. Nikns arī par to, ka cienījamas, ļoti zinošas kolēģes tērē savu laiku, lai minētu un zīlētu kafijas biezumos, ko viena(-s), garām skrienot, te "ar vistas kāju uzskrecelējis".
Ja neciena sevi, lai iemācās cienīt vismaz profesionāļus, kuri zina atbildes uz simtiem jautājumu.
Joprojām palieku pie saviem uzskatiem - tā ir ne tik daudz nezināšana, kā klaja bezkaunība.
Un ļoti daudzu šīs sabiedrības pārstāvju "nelaime" ir tā, ka visi ir tik pieklājīgi, ka nekauņām nespēj pateikt patiesību acīs. Un no tā nekauņas kļūst vēl nekaunīgāki, jo uzskata, ka tā ir norma.
Karstas asinis...
Spļauju ārā visu, kas uz mēles.
Laikam galīgi nav ko darīt,ja caurām dienām sēdi Forumā??? Apskaužami!
Tas,kurš saprata jautājumu,atbildēja! Jums tas nemaz nebija jādara!
Es varētu vēl Jums daudz ko pamācīt no grāmatvedības!
Vienmēr esmu uzskatījusi,ka vīrieši -grāmatveži ir slinki un pārgudri!
Un turpmāk ,lūdzu,nebojā grāmatvežu kluba gaisotni ar savu slikto omu!
24 ziņojumi
Atkārtošana - zināšanu māte.
Joprojām palieku pie saviem uzskatiem - tā ir ne tik daudz nezināšana, kā klaja bezkaunība.
Un ļoti daudzu šīs sabiedrības pārstāvju "nelaime" ir tā, ka visi ir tik pieklājīgi, ka nekauņām nespēj pateikt patiesību acīs. Un no tā nekauņas kļūst vēl nekaunīgāki, jo uzskata, ka tā ir norma.

Man personīgi Jūsu pamācīšana grāmatvedībā vajadzīga tikpat daudz kā pīlei lietussargs vai zaķim stopkrāns.
Ja Jums "bojājas gaisotne", neviens Jums ar varu nespiež lasīt manis rakstīto.
1654 ziņojumi
10269 ziņojumi
1654 ziņojumi
Darba dienas sākumā izsniedz ceļazīmi, auto vadītājs to aizpilda visu dienu (pēc fakta), darba dienas beigās slēdz.
1654 ziņojumi