Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Mazkapitala SIA + PVN
Velos pieregistret mazkapitala sia, lai sniegtu internetpakalpojumus citam ES dalibvalstim.
Vai pec firmas registracijas UR, piesakoties PVN registram vat sanemt atteikumu vai jasniedz kada papildus informacija?
Interese tapec, ka uznemums sadarbosies tikai ar ES dalibvalstim un ir obligati jabut PVN maksatajam. Ja nu sanemu atteikumu, tad firma ir izveidota, bet jegas nekadas!
Varbut kada var apskaidrot, lai var sagatavot visus dokumentus!
Atbildes (16)
Pie uzņēmuma reģistrācijas URā, pievienojiet aizpildītu iesniegums reģistrācijai Valsts ieņēmumu dienesta pievienotās vērtības nodokļa maksātāju reģistrā, un tad saņemsiet atbildi vai Jūs reģistrēs vai arī lūgs precizēt informāciju.
PS. Un atrodiet sev, beidzot, grāmatvedi.
Es to visu saprotu un ari gramatvedis ir. Jatajums ir, kadu informaciju vajag precizet? Man vajag PVN , lai varu vispar uzsakt darbibu ES. Nesaprotu, kapec vispar to likumu, ka obligati jaregistrejas PVN, un ko darit ja sanem atteikumu? Principa tad stradat nevar
Jatajums ir, kadu informaciju vajag precizet?
Atkarībā no pamatdarbības veida
Надо будет ответить на вопросы ВИДа с предоставлением соответствующих документов.
Ja grāmatvedis ir un tas neprot atbildēt uz tik vienkāršu jautājumu, tad kāda mārrutka pēc vajadzīgs TĀDS grāmatvedis?
Visticamāk - sam biznesmen un sam buxgalter.
Судя по истории сообщений автора, хороший бухгалтер из Елгавы еще не нашелся, поэтому продожаются вопросы онлайн.
Хорошего бухгалтера найти трудно, поэтому
Вера Павловна уже двадцать лет числится в федеральном розыске.
Мария Ивановна тоже.
Es to visu saprotu un ari gramatvedis ir. Jatajums ir, kadu informaciju vajag precizet? Man vajag PVN , lai varu vispar uzsakt darbibu ES. Nesaprotu, kapec vispar to likumu, ka obligati jaregistrejas PVN, un ko darit ja sanem atteikumu? Principa tad stradat nevar
Visiem vajag, taču visiem nedod...
Nevar strādāt ne principā, ne bez principa.
Ну хотя бы задал вопрос: "Были ли у кого случаи принятия в UR и отказа в регистрации плательщика PVN?".
Отвечаю - у меня не было.
Ну хотя бы задал вопрос: "Были ли у кого случаи принятия в UR и отказа в регистрации плательщика PVN?".
Отвечаю - у меня не было.
Отвечаю - bija, taču nevis atteikums, bet papildus informācijas pieprasīšana, kā augstāk rakstīja Oskars.
Vēl jo vairāk - piemēram, Jūrmalas VIDam pieprasīto informāciju nācās precizēt un papildināt 3 reizes. Visi nav vienādi.
Отказ приходит, если фирма не обеспечила своевременное получение почты, в частности не получено вовремя письмо из ВИДа, где были указаны все вопросы для уточнения. И похоже это письмо не получено до сих пор ,
Jā, piekrītu Starina, bieži vien tiek uzdoti tie paši jautājumi, kas jau norādīti iesniegumā, bet tiek nosūtīti pa pastu uz juridisko adresi, lai, tiešām, pārliecinātos, vai Jūs esat saniedzams pēc juridiskās adreses. Ja uz vēstuli neatbildēsiet, būs atteikums.
Jā, piekrītu Starina, bieži vien tiek uzdoti tie paši jautājumi, kas jau norādīti iesniegumā, bet tiek nosūtīti pa pastu uz juridisko adresi, lai, tiešām, pārliecinātos, vai Jūs esat saniedzams pēc juridiskās adreses. Ja uz vēstuli neatbildēsiet, būs atteikums.
Taisnība! Kā ar kulaku uz acs!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture