Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Darbinieks un slimības lapas Uz tēmu sarakstu
Saba0707 02.01.2019 18:52
21 ziņojums
21 ziņojums
Atbildes (31)
За весь прошедший год, на всех электронных больничных, которые я видела через ЭДС, было только: "cits celonis". О том, что заболел ребёнок, сообщали сами работники-получатели больничного.
За весь прошедший год, на всех электронных больничных, которые я видела через ЭДС, было только: "cits celonis". О том, что заболел ребёнок, сообщали сами работники-получатели больничного.
Но ведь о том, что заболел ребёнок и так понятно. Ведь ежели бы заболел сам работник, то на него сначала был бы больничный А, а потом В.
Один раз мне попалось "Slima bērna kopšana". Видимо, врачи сами толком не разобрались в этой е-веселибе.
.....заболел ребёнок и так понятно......
Было бы понятно, если бы информация поступала сразу, а не после закрытия листа...
Кому в голову пришла эта гениальная идея, что буху не важна дата открытия листа???
Было бы понятно, если бы информация поступала сразу, а не после закрытия листа...
Кому в голову пришла эта гениальная идея, что буху не важна дата открытия листа???
Да кому вообще нужны эти даты...
Пришел четверг, бух карты раскинул, хрустальный шар покрутил и вуаля, наступило прозрение
Пришел четверг, бух карты раскинул, хрустальный шар покрутил и вуаля, наступило прозрение
бух карты раскинул, хрустальный шар покрутил и вуаля,
мне бы сейчас такой шар очень пригодился бы, где взять, не подскажите?
Работник не выходит на работу с середины декабря. Не контактирует, на звонки не отвечает. По слухам (через родственников и знакомых) взял больничный. Надо начислять зарплату и увольнять за прогулы. Или не увольнять? 10 календарных дней для листа А уже неделю как прошли.
Сколько дней ждать появления в системе инфы о больничном В?
мне бы сейчас такой шар очень пригодился бы, где взять, не подскажите?
Работник не выходит на работу с середины декабря. Не контактирует, на звонки не отвечает. По слухам (через родственников и знакомых) взял больничный. Надо начислять зарплату и увольнять за прогулы. Или не увольнять? 10 календарных дней для листа А уже неделю как прошли.
Man bija gadījums, ka arī darbinieks nebija sazvanāms un neieradās darbā, no kaut kā pa ausu galam dzirdējām, ka aizbraucis uz Īriju strādāt. Tā kā darbā neieradās vairāk nekā 1.5 mēneši un nebija sazvanāms, tad par darbā neierašanos atbrīvojām. Nedēļu pēc atbrīvošanās EDS parādījās vienlaicīgi gan A lapa, gan B, pie tam B lapā bija atzīme, ka slimība turpinās. Nezinu, darbā mēs viņu neatjaunojām un ar mums viņš tā arī nav kontaktējies.
Saba0707 04.01.2019 21:51
21 ziņojums
21 ziņojums
Работник на испытательном сроке не пришел на работу и сообщил, что на больничном. В ЭДС ничего нет, а должен быть уже третий день больничного. Работодатель решает уволить. Начнется увольнение-восстановление и головная боль у бухгалтера. Через сколько дней сейчас обычно видны больничные в системе?
Работник на испытательном сроке не пришел на работу и сообщил, что на больничном. В ЭДС ничего нет, а должен быть уже третий день больничного. Работодатель решает уволить. Начнется увольнение-восстановление и головная боль у бухгалтера. Через сколько дней сейчас обычно видны больничные в системе?
У меня в последний раз больничный появился только после его закрытия
Informējam, ka VID EDS attēlotie dati par slēgtajām un anulētajām darbnespējas lapām tiek saņemti no Nacionālā veselības dienesta (NVD). Datu apmaiņa ar NVD tiek veikta katru dienu, un no NVD saņemtie darbnespējas lapu dati tiek publicēti EDS vienas dienas laikā. VID nav iespēju šo procesu paātrināt, jo VID tikai pārpublicē datus, kas tiek saņemti no NVD. Papildus informējam, ka Ministru kabineta noteikumi Nr.134 “Noteikumi par vienoto veselības nozares elektronisko informācijas sistēmu” nosaka NVD pienākumu gan VID, gan arī Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrai un Valsts darba inspekcijai sniegt datus tikai par slēgtām un anulētām darbnespējas lapām. Ar ieteikumiem vai jautājumiem par iespējām nodrošināt, ka NVD sniedz citām iestādēm datus arī par atvērtajām darbnespējas lapām būtu jāvēršas pie NVD vai Veselības ministrijas, kas ir šo noteikumu izstrādātāja.
что на больничном. В ЭДС ничего нет, а должен быть уже третий день больничного.
У меня больничных по нескольку в год. В ЭДС появляются только после закрытия. Данные могут поступить и с опозданием на 1-2 дня.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt