По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Par atvaļinājumā pirktajām precēm valdes loceklim. Uz tēmu sarakstu

Par atvaļinājumā pirktajām precēm valdes loceklim.
Labdien! Man ir jautājums. Uzņēmuma valdes loceklis atrodoties atvaļinājumā ir pircis kancelejas preces uz čekiem.Vai var čekus likt uz apmaksu? Vai valdes loceklis atvaļinājuma laikā var ierasties darbā un parakstīt dokumentus?
Uguntinna
Uguntinna 24.02.2019 11:25
3 ziņojumi

Atbildes (3)

Nē, nevar. Vai nu strādā, vai nu atvaļinājumā ir. Bet vispār valdei ļoti izdevīgi DL 148. pants.
Ant_lv
Ant_lv 24.02.2019 13:03
3410 ziņojumi
Ja paraugamies no otras puses, tad kas par to protestēs? Tā kā viņš pats ir valdes loceklis, tad diez vai sūdzēsies darba inspekcijā. VID arī šeit galīgi nebūtu ko iebilst, jo - nu labi, nerēķinās viņam par to dienu atvaļinājuma naudu, sarēķinās algu - nodokļu summa (kas ir galvenais par ko VID uztraucas) visdrīzāk būtiski nemainīsies.
CIk liela ir varbūtība, ka kāds tik detalizēti pārbaudīs jūsu avansu norēķinus, jāzina jums pašiem.
Es šajā gadījumā vairak skatītos, kas tās ir par kancelejas precēm. Ja pildspalvas ar Eifeļa torni, tad visdrīzāk ka tie tomēr ir suvenīri.
Jārēķinās, ka reālajā dzīvē pietiekam bieži tieši tad, kad valdes loceklis ir devies atvaļinājumā, notiek kaut kas neparedzēts un ka viņam kaut kādi nelieli darbiņi japadara. Valsts iestādēs loģiski, ka neviens nekustinās ... smagāko vietu, bet privātaja sfērā ļoti bieži nākas. Es pati cenšos ievērot atpūtas dienas (kaut atvaļinājums nav sanācis jau nez cik gadus), bet tāpat kādam klientam gadās "neatliekami jautājumi".
Ilzex
Ilzex 25.02.2019 11:10
2666 ziņojumi
Galvenais, lai papīri ir kārtībā!
Andaz
Andaz 26.02.2019 11:08
27892 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.