Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Portal Latvija.lv Uz tēmu sarakstu
Atbildes (28)
Varbūt browser pamainiet.
Latvija.lv vispār ir через ж*. Ж* есть, а слова нет!
6641 ziņojums
Kopš vairs nav tāda amata un nav nekādas saimn. darb. EDS vairs neļauj veco login un paroles izmantošanu un paroles maiņu. Tagad tikai caur latvija.lv
Kopš vairs nav tāda amata un nav nekādas saimn. darb. EDS vairs neļauj veco login un paroles izmantošanu un paroles maiņu. Tagad tikai caur latvija.lv
Ieejot caur latvija.lv var samainīt gan lietotāja vārdu, gan paroli.
Pirmo reizi dzirdu, ka kaut ko nevar.
Ieejot caur latvija.lvvar samainīt gan lietotāja vārdu, gan paroli.
Pirmo reizi dzirdu, ka kaut ko nevar.
6641 ziņojums
Bet kad sākas pensija, kādu laiku nebiju EDSā. Saņēmu e-pastus no VID, ka ir atceltas visas tiesības par uzņēmumiem. Kad gribēju savu informāciju skatīties un iesniegt deklarāciju, man pateica, ka jāmaina paroli. Bet ar veco paroli to vairs neļāva izdarīt

Cik bieži ir jāmaina to paroli ? Es taču vairs nelienu tajā EDSā katru mēnesi. Un ja man paris reizes gadā katru reizi mainīt paroli ar latvija.lv palīdzību, tas tad ir pilnīgs murgs.
Tad jau ieiet ar to latviju iekšā, paskatīties, ko vajag, un parolēm nav nekādas jēgas
Te ir skarti vairāki jautājumi.
Ja uzņēmums, ar kuru Jums vairs nav oficialu attiecību, izslēdza Jūs no lietotāju saraksta - Jūs šī uzņēmuma datus neredzēsiet nekādā veidā.
Jaunus lietotājus var pievienot nevis tikai paraksttiesīgā persona, bet - tas, kuram piešķirts tiesību pārvaldnieka statuss - tiesības. Aivareno nedaudz kļūdījās.
Saistībā ar parolēm viss ir pa vecam - caur latvija.lv ejiet kaut 1000 reizes.
Ar paroli - arī bez ierobežojumiem, tikai vienmēr saņemsiet atgādinājumu nomainīt paroli.
Tur ir tā fiška, ka tad, kad atslēdza tiesības redzēt uzņēmumus, nobloķēja arī iespēju ar tam pašam parolēm redzēt pašai savu personīgo informāciju. Un tajā laikā es sevi varēju redzēt tikai ar to latvija.lv bet nomainīt paroli, izmantojot veco paroli, nevarēju.
Kad mainījas uzņēmumi, tad automātiski redzēju aktuālos uzņēmumus un sevi, bet ka uzņēmumi vairs nebija, nobloķēja iespēju redzēt pašai sevi.
Nemeģināju mainīt paroli, izmantojot to latviju

Tagad nomainīju, bet ja man ik pēc 2 mēnešiem jāiet EDSā mainīt paroli, tad jādoma, vai tas ir tā vērts.
Var būt arī ir lai lieku reizi to latvija.lv neizmantot
6641 ziņojums
Pastāstīju tikai tāpēc, lai citi nebrīnas par EDS fokusiem
Pamēģiniet latvija.lv kaut ko pastrādāt.
Tad gan fokusus redzēsiet.
Nosirmot var vienā dienā.
Lai vajadzīgo dokumentu atrastu - vajag vismaz pusi dienas.
6641 ziņojums
Nevajag tur meklēt to, kā tur nekad nav bijis.
Šī interneta vietne precīzi atspoguļo mūsu sabiedrību - vismaz 96% debilo.

Все ищу через поиск по ключевому слову, пока все получалось.
Но вот в ЭДС через них ходить точно надоело