Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Займ от связанного лица Uz tēmu sarakstu
Atbildes (5)
Iekšzemes uzņēmumiem un privātpersonām izsniegto kredītu procentu likmes - 2.94%.
Мы по договору должны платить 3,2%. Но проценты за год были только начислены, но не заплачены. Нужно ли нам с разницы 3,2 % -2,94= 0,26% платить налог?
Мы по договору должны платить 3,2%. Но проценты за год были только начислены, но не заплачены. Нужно ли нам с разницы 3,2 % -2,94= 0,26% платить налог?
Vai tad šis vēl ir spēkā? Manuprāt palika vairs tikai tas nosacījums par četrkāršotu pašu kapitālu? Tā ir, ka nav laika lasīt likumus, neapmētājiet mani pārāk
Я почитала сейчас закон, получается, что в силе действительно только 4кратное превышение собственного капитала..
Я почитала сейчас закон, получается, что в силе действительно только 4кратное превышение собственного капитала..
Nu lūk - es arī "pa vecam" - pasūtīju uz statistikas pārvaldi.
Atvainojos.
Man, tāpat kā Ilzei, nav laika izlasīt visus likumus.
Lasu tos,kuri attiecīgajā brīdī man ir nepieciešami.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt