Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
DD ziņojums Uz tēmu sarakstu
Atbildes (30)
К тому же работодателю не запрещено поддерживать работников дополнительно и без всяких наказаний со стороны СГД.
Возвращать прошлым летом СГД требовало тем, кто получил пособия, не имея на то основания, т.е. не выполнив те требования, при которых пособие полагалось.
Es nekad nesniedzu nepatiesu informāciju - neredzu arī iemeslu, kādēļ man tas būtu jādara! Visi mani iesniegtie pabalsti tiek akceptēti, ja VID rodas jautājumi, uz tiem tiek atbildēts nekavējoties, pamatojot atbildes ar dokumentiem.
Pirms pabalstu pieprasīšanas iepazīstos ar informāciju, skatos VID seminārus, un man nav daudz jautājumu, tur viss tiek ļoti labi izskaidrots! Viss "cepiens" iekš VGK nav nekā vērts! VID darbinieki izpilda likumu, ja kaut kas neapmierina, drīkst pārsūdzēt VID lēmumus.
6641 ziņojums
Es nekad nesniedzu nepatiesu informāciju - neredzu arī iemeslu, kādēļ man tas būtu jādara! Visi mani iesniegtie pabalsti tiek akceptēti, ja VID rodas jautājumi, uz tiem tiek atbildēts nekavējoties, pamatojot atbildes ar dokumentiem.
Pirms pabalstu pieprasīšanas iepazīstos ar informāciju, skatos VID seminārus, un man nav daudz jautājumu, tur viss tiek ļoti labi izskaidrots! Viss "cepiens" iekš VGK nav nekā vērts! VID darbinieki izpilda likumu, ja kaut kas neapmierina, drīkst pārsūdzēt VID lēmumus.
Kopā mēs spēsim daudz paveikt!
Ikvienam ir roka jāpieliek, lai lielais darbs uz priekšu tiek! (C Jānis Rainis)
6641 ziņojums
6641 ziņojums