Больничные листы уже видны при открытии!!
УРАА!!!! Свершилось чудо!!! Больничные листы теперь видны в ЭДС-е сразу, как их открыл врач!

Как мало бухгалтеру нужно для счастья!
Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

B lapa var tikt "slēgta" pa daļām, man darbiniekam B lapa ir līdz 31.03., bet vai turpinās vai ir pilnīgi noslēgta un ar kādu datumu nav redzams. Labi, man darbinieks apzinīgs, bet šādi it kā sīkumi mēdz izsist no jau tā trauslā līdzsvara
B lapa var tikt "slēgta" pa daļām, man darbiniekam B lapa ir līdz 31.03., bet vai turpinās vai ir pilnīgi noslēgta un ar kādu datumu nav redzams. Labi, man darbinieks apzinīgs, bet šādi it kā sīkumi mēdz izsist no jau tā trauslā līdzsvara
Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.
Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.