По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Tildes Jumis (mākonis) no ārzemēm Uz tēmu sarakstu

Tildes Jumis (mākonis) no ārzemēm
Varbūt šeit ir kāds, kas ar Tildes Jumja mākoni ir no ārzemēm mēģinājis pēdējā laikā strādāt? Teorētiski jau reklāma apgalvo, ka iespējams "no jebkuras vietas", bet man praksē tas nekad normāli nav izdevies ne ar vienu internetu nekur - vai nu nelaiž iekšā vai visu laiku met ārā no programmas (ķipa zaudēts savienojums). Bet tas bija pirmskovida laikos. Ja kādam ir gājis normāli, tad ar kādu internetu - vietējo wifi vai caur telefonu (hotspot)?
_susurs_
_susurs_ 15.05.2021 12:01
828 ziņojumi

Atbildes (2)

Es ar Jumis strādāju jau 4 gadus no Apvienotās karalistes, darbā un mājās lietoju Wifi, nav bijušas problēmas ar pieslēgšanos, dažreiz ir manīta lēndarbība, bet tas jau atkarīgs no interneta pieslēguma. Tā kā, AK nav tik attīstīts optiskais internets, darbā man ir parastais ADSL un mājās 3-play pieslēgums (Virgin Media).
Nodoklitis
Nodoklitis 17.05.2021 17:38
224 ziņojumi
Es arī ar Jumi jau daudzus gadus strādāju no ārzemēm. Mani šad tad met ārā no programmas un ir grūtības pieslēgties, lielāks čakars ir ar Jumis Personālu. Bet arī kolēģe, kas strādā no Latvijas sūdzās par to pašu.
Ciparinjsh
Ciparinjsh 02.06.2021 01:20
95 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.