По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

Valdes locekļa atalgojums Uz tēmu sarakstu

Valdes locekļa atalgojums
Labdien!

Vai pareizi saprotu, ja uzņēmumā nebūtu nodarbināti darbinieki un apgrozījums pārsniegtu 2500 eur, tad jāmaksā iemaksas no min. algas par valdes locekli.. Bet kā ir situācijā, ja ir divi darbinieki, par kuriem tiek maksāta minimālā alga, bet valdes loceklis arī dažreiz veic darbiņus un vēlas algu? Ja strādā bezatlīdzības kārtībā, tad saprotu viss ok, strādā un nekas nav jāmaksā... bet, ja veic, kādas izmaksas, tad nodokļi, jāmaksā, kā par parastu darbinieku vai arī ir iespējams izmaksāt kādas summas, ko var neaplikt ar nodokļiem?? Paldies!
Janita.reriha
Janita.reriha 20.07.2021 15:27
2 ziņojumi

Atbildes (1)

Šogad valdes locekļu domājamo ienākumu sakarā ar kovid atcēla. Ja valdes loceklim maksā atlīdzību, tad protams, aprēķina nodokļus. Sākot ar 1.jūliju jāuzmanās, vai gadījumā nesanāks piemaksāt minimālās sociālās iemaksas. Ja darbiniekiem ir minimālā alga, tad labi, bet attiecībā uz valdes locekli - jānoskaidro, vai viņš kaut kur citur nesaņem algu.
Ilzex
Ilzex 20.07.2021 16:12
2666 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.