По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

pagājušā gada rēķins Uz tēmu sarakstu

pagājušā gada rēķins
Labdien! Varbūt kāds var dot padomu. Šodien saņēmu 2021.gadadecembra neapmaksātu rēķinu par mūsu firmai sniegtu pakalpojumu. Tas bijaja paslēpies šefa e-pastā. Samaksāsim. Bet ko ar pvn deklarāciju, taisīt labojumu par decembri? Gada pārskats vēl nav nodots. Un kā vispār paskaidrot, kāpēc tas iereģistrēts tik vēlu?
Aelita62
Aelita62 17.05.2022 19:19
12 ziņojumi

Atbildes (5)

Ja vēl nav iesniegts gada pārskats,labojat decembra PVN deklarāciju un protams grāmatojiet rēķinu decembrī,ka arī izlabojiet gada pārskatā informāciju,un nododiet visu korekti.KamJums jāskaidro ka tik vēlu iereģistrēts???
Sinchuks02
Sinchuks02 17.05.2022 22:23
106 ziņojumi
Hmm, kaut kā atmiņā, ka ja vajag, tad priekšnodokli var +1 mēnesī likt.
Ant_lv
Ant_lv 18.05.2022 01:01
3409 ziņojumi
Es rīkotos atkarībā no tā, cik būtiska ir PVN summa. Ja tas ir pāris eur, tad es rēķinu iegrāmatotu par pilnu summu, visu uz izdevumiem un PVN deklarāciju nelabotu. Toties, ja rēķins ir tāds, kas atsevišķi jāatšifrē, tad gluži otrādi - noteikti labotu PVN deklarāciju, lai sakristu ar partneriem.

"Atpalikuši" rēķini ir pilnīgi normāla parādība. Ja klients man aizmirsis iesniegt kādu regulāro rēķinu vai tādu, kura apmaksu es redzu bankā, es protams uzreiz prasu. Bet ja nav samaksāts, tad es to ieraugu vēlāk.

Viens klients šajā ziņā ir tik "neregulārs", ka es jau rīkojos pēc principa - ja iesniedz nākamajā mēnesī, es iepriekšējo nelaboju, bet ielieku taksācijas periodā +1. Ja iesniedz divus mēnešus par vēlu, es visu lieku uz izdevumiem un viņš zaudē priekšnodokli. Viņam lielākoties ir pārmaksas, bieži par tām jāsniedz paskaidrojumi, un tad vēl nepārtraukti labot iepriekšējos mēnešus (kas varbūt jau pārbaudīti) man nešķiet labs stils.
Ilzex
Ilzex 18.05.2022 08:59
2666 ziņojumi
Ja vēl nav iesniegts gada pārskats,labojat decembra PVN deklarāciju un protams grāmatojiet rēķinu decembrī,ka arī izlabojiet gada pārskatā informāciju,un nododiet visu korekti.KamJums jāskaidro ka tik vēlu iereģistrēts???
Sinchuks02 17.05.2022 22:23
Liels paldies visiem. Sakarā ar to, ka īstā grāmatvede slimo, esmu tāda "pabailīga" no tā VIDa. Pēdējā laikā sākuši rakstīt, zvanīt par visādām jocīgām lietām, kuras it kā pašsaprotamas, liekas, vienkārši gribas parunāt, piemēram paskaidrot par priekšamaksas rēķinu, kur viss skaidrs un kārtībā . Katrā ziņā paldies visām kolēģēm par atbildēm.
Aelita62
Aelita62 18.05.2022 21:37
12 ziņojumi
Kā izveidot Zalktī uzņēmumam otru bankas kontu?Cita banka.
Kemera
Kemera 15.06.2022 14:02
363 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.