По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

E-rēķins no Zalktis uz Latvija.lv Uz tēmu sarakstu

E-rēķins no Zalktis uz Latvija.lv
Labdien, sakiet vai no programmas Zalktis izveidoto e-rēķinu var kā pielikumu pievienot e-adresē? Man neizdodas. Saka, ka nav pareizais formāts. Ir jāklikšķina viss ar roku tajā e-rēķinu formā.
Uce
Uce 14.07.2025 15:58
245 ziņojumi

Atbildes (4)

vai pēc apraksta arī neizdodas?
https://help.zalktis.lv/Kasagatavote-rekinus.html
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 14.07.2025 16:23
2560 ziņojumi
Jā, Zalktī viss izdodas, e-rēķinu smuki izveido, iestādes, kuras pieņem parastajā e-pastā, tur viss OK. Bet konkrētā iestāde šoreiz prasa nosūtīt caur Latvija.lvuz e-adresi, citādi nevar apmaksāt , un tur šo Zalktis e-rēķinu kā pielikumu nepieņem, vispār veidojot e-rēķinu pielikumu xml formātā nepieņem.
Izvēlos Rakstīt - rakstīt jaunu ziņu - kam - temats - un tad ir jāaizpilda e-rēķins.
Kāpēc es nevaru vienkārši nosūtīt pielikumu uz e-adresi? Izskatās kopumā, ka nekas netiek uzlabots un atvieglots, jo viss kā iepriekš jāraksta ar roku. Nebiju kopš pavasara rakstījusi e-rēķinu Latvija.lv
Uce
Uce 14.07.2025 16:35
245 ziņojumi
Sanāca gan
Ir jānoskatās video pamācība, nevis uzreiz jākrīt panikā.
Kad jau atver veidlapu, un sāk to aizpildīt, tad labajā stūrī ir augšupielādēt xml formātā sagatavotu e-rēķinu. Aizpildās Latvija.lve-rēķins no sagatavotā Zalktis e-rēķina.
Vieglāk ir , bet vienalga gari un neērti.
Uce
Uce 14.07.2025 16:44
245 ziņojumi
Nezinu vai mans internets, bet tā Latvija.lvtik lēnu darbojas
Uce
Uce 14.07.2025 16:47
245 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.