По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

PVN pielikums Uz tēmu sarakstu

PVN pielikums
В отчете о суммах предналога программа ошибочно считала сумму товара или услуг без НДС (4 графа) больше на несколько латов, хотя сама декларация составлена правильно и предналог посчитан правильно. Вот из-за такой мелкой ошибки стоит исправлять всю декларацию, исправить приложение к ней или оставить все как есть? Как Вы думаете проверяют ли эти суммы?
Nata28
Nata28 15.12.2004 20:44
712 ziņojumi

Atbildes (2)

varbūt nepareizi teikšu, bet es nelabotu, atstātu kā ir, jo faktiski jau priekšnodoklis nav palielināts un budžetam nekāda skāde nav ar to nodarīta, bet ja nu gadījumā (šaubos gan) uzskries to kļūdiņu, var uztaisīt nevainīgas actiņas un teikt, ak vai kalkulātors laikam nepareizi saskaitīja.
Cleo
Cleo 15.12.2004 21:19
19234 ziņojumi
Paldies Cleo. Es to kļūdu nesen ieraudzīju. Iepriekšēja grāmatvede arī rakstīja pielikumā tas nepareizas summas un visu laiku summas ir vairākas uz dažiem latiem, nekā vajadzētu. Nezinu kapēc tā mana programma skaita, laikam vajadzēs izsaukt programistu. (atvainojos ja tekstā ir kļūdiņas)))
Nata28
Nata28 15.12.2004 21:34
712 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.