Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
DAVANU KARTES- SALONS
Хотим использовать в салоне красоты подарочные карты. Как нужно вести их учёт? Стоимость проданной карты я пробью на ЕКА, а что делать дальше?
Atbildes (13)
еще раз жаль, что поиска нет:((( много раз было...
мне тоже очень жаль,что нет поиска,очень часто им пользовалась,но под другим паролем, и что же всё-таки мне делать с этими картами?
Nosutiju uz e-pastu VID vestuli
Jelenagutska ili Aivareno, Vi ne mogli bi mne pereslat eto pismo tozhe?
milenaa@inbox.lv
Par dāvanu karšu uzskaiti var palasīt arī A.Ludborža grāmatā "Finanšu grāmatvedība tirdzniecībā", ja ir interese tad varu nosūtīt pa faxu (apmēram 3-4lpp).
Pie mums vēl kasījās, ka dāvanu kartēm jābut reģistrācijas žurnālam - uzskaitei, kā stingrajām veidlapām.
Ne nu gluži žurnālam, bet uzņemumā apstiprinātam reģistram.Vismaz tā bija VID vēstulē rakstīts
Pie dāvanu kartes pārdošanas atskaiti pvn, un pie atprečošanas uzrādi pvn deklarācijas pa abām pusēm
Всем огромное СПАСИБО за помощь. Rīta,lūdzu, pa faksu 5430533
es gaidu jūsu informaciju: 3-4 lpp.
Rīta, faksu saņemu,liels paldies!
Jelenagutska ili Aivareno:
Pereshlite, pls pismo ot VID o davanu kartah:
dukalska@yahoo.com
Spasibo!
Liels lūgums Ritai... Vai Jūs nevarētu atsūtīt tās 3-4lpp. par dāvanu kartēm arī man ... 7285278.... :-?
Jelenagutska vai Aivareno... arī vestule man laikam noderētu...
Liels paldies!!!
Varētu Agusta protams, tikai mazliet vēlāk:)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture