Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
radniecība Uz tēmu sarakstu
Irisa 25.01.2005 15:53
133 ziņojumi
133 ziņojumi
Atbildes (11)
vai tad nosaka?
Ja nemaldos Darba kodeksa vietā jau ir Darba likums, kas ir saistošs, tur gan par radniecību neesmu ievērojusi neko, varbūt esmu palaidusi garām.
Ja nemaldos Darba kodeksa vietā jau ir Darba likums, kas ir saistošs, tur gan par radniecību neesmu ievērojusi neko, varbūt esmu palaidusi garām.
ja nu vienīgi valsts iestāžu amatpersonām tas ir aktuāli.Bet likuma pantu es nezinu.Ieejietwww.likumu.lv un meklētājā ierakstietiet vārdu amatpersona.
Aivareno 25.01.2005 16:28
6641 ziņojums
6641 ziņojums
cik zinu pat VIDā strādā gan meitas, gan mātes (vistiešākā radniecība) ...... varbūt tā radniecība bija aktuāli kad bija spēkā Darba kodekss?
Я тоже слышала, что нельзя родственникам вместе работать. Но только, по-моему, если один из них начальник. Для госслужащих есть закон "О гос.службе" или что-то в этом роде.
un kā tad ar ģimenes biznesu? Vai tad privātstruktūrā (teiksim, SIA) īpašniekam par grāmatvedi jāņem cita, neskatoties uz to, ka viņa sieva ir grāmatvede?
V gos. mozhet eto tak jest. Hotja videla v VID rabotajut matj i do4j, mozhet tak shto to nashjot jeslji do4j ne poddanaja materi to mozhno, a jeslji poddanaja to nezja. Nu neznaju.
ja radinieks izrādās labākais kandidāts konkursa kārtībā, tad problēmām nevajadzētu būt arī valsts iestādēs. Interešu konflikta dēļ readinieks nedrīkstētu piedalīties konkursa komisijā vai balsot par konkursa rezultātiem.
Saab 26.01.2005 11:41
356 ziņojumi
356 ziņojumi
http://www.likumi.lv/doc.php?id=61913
11.pants ja nemaldos. Nepieciešams rīkojums un jāizdara attiecīgi grozījumi arī amata aprakstā.
11.pants ja nemaldos. Nepieciešams rīkojums un jāizdara attiecīgi grozījumi arī amata aprakstā.
Viinodzinja 28.01.2005 22:07
127 ziņojumi
127 ziņojumi
Pretendentam izvirzītās prasības:
· atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.pantapirmās daļas prasībām;
· atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.pantapirmās daļas prasībām;
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt