Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
pielikumi pie līguma Uz tēmu sarakstu
Bugaltiere 31.01.2005 16:52
88 ziņojumi
88 ziņojumi
Atbildes (11)
Должностная инструкция-это не приложение к договору.
Можете сделать и одну, только чтоб работник расписался, что ознакомился с инструкцией.
Я такие вещи храню в персональном деле работника.
А если хотите, можете сделать две и выдать одну работнику на руки.
Можете сделать и одну, только чтоб работник расписался, что ознакомился с инструкцией.
Я такие вещи храню в персональном деле работника.
А если хотите, можете сделать две и выдать одну работнику на руки.
Es domāju vajag divus.Laidarbinieks arī zina kādi viņam pienākumi.Nevis tikai paraksta un aizmirst.Betparakstītiem viņiem vajag būt obligāti.Tā kā amata apraksts ir līguma pielikums, tad pats par sevi viņš ir neatņemama sastāvdaļa.
Aivareno 31.01.2005 16:57
6641 ziņojums
6641 ziņojums
а зачем Вам-буху еще его инструкция?
ааа Вы ВСЕ-за троих???
ааа Вы ВСЕ-за троих???
Uzzi 31.01.2005 16:57
nav ziņojumu
nav ziņojumu
noteikti jaadrukaa 2 eksemplaaros taa pat kaa liigumu, 1 ir pie darbinieka, 2 personaaldallaa. Lai nebuutu nekaadu domstarpiibu.
Daceroze 31.01.2005 16:58
110 ziņojumi
110 ziņojumi
nu man kā grāmatvedim, pārdošanas konsultantam, darba drošības speciālistam, dažkārt ( ja nu citas izejas nav) arī šoferim - ir trīs amata instrukcijas. Man visua li8ku bija vienā eksemplārā, bet tad sāku nevajadzīgi :)domāt, un dadomājos līdz Aivareno domu gājienam:)
Bugaltiere 31.01.2005 17:06
88 ziņojumi
88 ziņojumi
Ne jau visos uzņēmumos ir personāldaļas vadītājs.dažreiz grāmatvedis pilda pat 5 amatus(sestais bads:) )var jau būt, ka es domāju nevajadzīgi, taču mana necilā pieredze rāda, ka mūsdienās uz papīru skatās vairāk nekā uz reālo situāciju, tāpēc man nav grūti iedot darbiniekam parakstīt otru eksemplāru un glabāt to kopā ar līgumiem.Oi, kādreiz tāds papīrs var noderēt.Bet manas domas , gan nevienam nav saistošas.;)
Aivareno 31.01.2005 22:17
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Aivareno "nevajadzīgi" dadomājos es;)
Bet es uzskatu tāpat kā tu: jo vairāk papīru par katru sīkumu, jo mazāk man var piekasīties kāds no malas, nu VID, piemēram. Paprasīs kādu papīriņu un lūdzu! man viņš ir. Un, paldies,Aivareno, ka apstiprināji manu domu gājienu:)
Bet es uzskatu tāpat kā tu: jo vairāk papīru par katru sīkumu, jo mazāk man var piekasīties kāds no malas, nu VID, piemēram. Paprasīs kādu papīriņu un lūdzu! man viņš ir. Un, paldies,Aivareno, ka apstiprināji manu domu gājienu:)
Bugaltiere 01.02.2005 09:59
88 ziņojumi
88 ziņojumi
Dolznostnaja instrukcija- eto uze otnositsja k tehnike bezopasnosti.
A v DARBA AIZSARDZIBAS likume govoritsja, cho vse instrukcii dolzni bitj v DOSTUPNOM dlja rabotnika meste.
I ni gde konkretno ne skazano: nado emu davatj lichnij ekzempljar ili net.
Mozete vivesitj na doske objavlenij vse dolznostnije instrukcii.Kakvam udobnee.
No podpisj nado poluchitj, toliko ne objazateljno v zurnalah ili na instrukcii. Mozno zavesti prostoj blanok-vedomostj.
Eto tak, ekskurs iz DA likuma.
A v DARBA AIZSARDZIBAS likume govoritsja, cho vse instrukcii dolzni bitj v DOSTUPNOM dlja rabotnika meste.
I ni gde konkretno ne skazano: nado emu davatj lichnij ekzempljar ili net.
Mozete vivesitj na doske objavlenij vse dolznostnije instrukcii.Kakvam udobnee.
No podpisj nado poluchitj, toliko ne objazateljno v zurnalah ili na instrukcii. Mozno zavesti prostoj blanok-vedomostj.
Eto tak, ekskurs iz DA likuma.
Krista_k 01.02.2005 21:32
162 ziņojumi
162 ziņojumi
Должностная инструкция - это описание того, какие обязанности человек должен выполнять, если он занимает эту должность. Инструкции по ТБ - это уже из другой оперы.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt